PREMIER LEAGUE

Σπόντες του Μόγες για τον Κλοπ!

Σπόντες του Μόγες για τον Κλοπ!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ντέιβιντ Μόγες έριξε σπόντες για τον τεχνικό της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και για την ασυλία που έχει απ' τα βρετανικά ΜΜΕ, με αφορμή μία ερώτηση για τη διαιτησία στο Σάντερλαντ - Λίβερπουλ.

Η Σάντερλαντ, παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στην Λίβερπουλ στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Premier League. Ένα σημαντικό αποτέλεσμα για τις "μαυρόγατες", οι οποίες προσπαθούν να απομακρυνθούν απ' την επικίνδυνη ζώνη.

Παρ' όλα αυτά, οι "κόκκινοι" έχουν σοβαρά παράπονα απ' τη διαιτησία του Τέιλορ, καθώς θεωρούν πως στη φάση απ' την οποία προέρχεται το δεύτερο πέναλτι δεν υπάρχει φάουλ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός της Σάντερλαντ, Ντέιβιντ Μόγες ερωτήθηκε για τα παράπονα των αντιπάλων του, αλλά δεν φάνηκε να ενστερνίζεται τη συγκεκριμένη άποψη. Μάλιστα, έριξε σπόντες για τον τεχνικό της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και για την ασυλία που έχει απ' τα βρετανικά ΜΜΕ.

"Κοιτάξτε, τα πράγματα μπορεί να πηγαίνουν κι εναντίον σου. Πρέπει να δείτε πώς είναι να βρίσκεσαι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Θα μπορούσα να έρθω στη συνέντευξη Τύπου και να αρχίσω να διαμαρτύρομαι γιατί υπήρξε ακόμα ένα χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ίσως, αν ήμουν Γερμανός προπονητής να με αποθεώνατε. Αν ήμουν Γερμανός, ίσως να λέγατε πως: 'Υπέροχα, κάνει κάτι διαφορετικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απώλεια η Λίβερπουλ, νίκη με 10 παίκτες η Σίτι
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ