ΙΣΠΑΝΙΑ

"Υπέγραψε διπλά συμβόλαια ο Νάνο"

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Πονφεραντίνα δήλωσε πως ο Νάνο έχει υπογράψει διπλά συμβόλαια ενώ αποκάλυψε πως έχει καταγγείλει τον παίκτη στη διοργανώτρια Αρχή της Ισπανίας

Όπως φαίνεται η μεταγραφή του Νάνο στον Παναθηναϊκό θα περάσει από χίλια κύματα. Ο παίκτης από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως είναι ελεύθερος και μάλιστα αναμένεται στην Ελλάδα την Πέμπτη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους πράσινους.

Η πρώην ομάδα του, ωστόσο, έχει άλλη άποψη. Μάλιστα οι άνθρωποι της Πονφεραντίνα έχουν σκοπό να πάνε στα άκρα την υπόθεση καταγγέλλοντας το συμβόλαιο του 29άχρονου άσου!

"Πιστεύουμε πως το συμβόλαιο του έχει ανανεωθεί αυτόματα. Είναι φανερό λοιπόν πως έχει υπογράψει δυο συμβόλαια (δηλαδή με Παναθηναϊκό και Πονφεραντίνα)", είπε αρχικά ο εκτελεστικός διευθυντής της Πονφεραντίνα και συνέχισε:

"Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί με την περίπτωση του και δεν έχουμε σκοπό να του κάνουμε εύκολη τη ζωή. Έχουμε καταγγείλει την υπόθεση στο LFP και έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Δεν υπάρχει επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή, ούτε πληροφορίες για το τι συμβαίνει".

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα πει ο παίκτης όταν έρθει στην Ελλάδα και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των δυο πλευρών.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ