ΙΣΠΑΝΙΑ

Θέλει Νίνη η Μπέτις

Θέλει Νίνη η Μπέτις
INTIME SPORTS

Δημοσίευμα από την Ισπανία θέλει την Μπέτις να εξετάζει τον δανεισμό του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει στην Πάρμα

Την Δευτέρα που μας πέρασε σας γράψαμε για το μέλλον του Σωτήρη Νίνη που, λογικά, βρίσκεται μακριά από την Ιταλία και την Πάρμα.

Στο θέμα μας μάλιστα αποκαλύψαμε και το ενδιαφέρον δυο ελληνικών ομάδων για τον νεαρό άσο, με τον Νίνη σε συνέντευξη του την Παρασκευή να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στη χώρα μας.

Στην Ισπανία πάντως υπάρχει ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα που κάνει λόγο για προσέγγιση της Μπέτις στην Πάρμα για τον 23άχρονο μέσο.

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στον Ντορλάν Παμπόν, που πήγε στην Ισπανία δανεικός από την ιταλική ομάδα, και στη συνέχεια πουλήθηκε στην Μοντερέϊ (Μεξικό). Κάτι ανάλογο λοιπόν ελπίζουν πως θα συμβεί και με τον Σωτήρη Νίνη.

Εμείς να επαναλάβουμε αυτό που γράψαμε την Δευτέρα. Ο Νίνης ψάχνει ομάδα στην οποία θα έχει χρόνο συμμετοχής και θα κάνει restart στην καριέρα του.

Επίσης με τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του στην Εθνική ομάδα δεν θέλει να ρισκάρει να μείνει εκτός ειδικά αν πάει η Ελλάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ