ΕΛΛΑΔΑ

Αβέβαιο το μέλλον του Νίνη

TURIN, ITALY - AUGUST 25:  Sotiris Ninis of FC Parma in action during the Serie A match between Juventus and Parma FC at Juventus Arena on August 25, 2012 in Turin, Italy.  (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)
TURIN, ITALY - AUGUST 25: Sotiris Ninis of FC Parma in action during the Serie A match between Juventus and Parma FC at Juventus Arena on August 25, 2012 in Turin, Italy. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images) GETTY IMAGES

Στις αρχές Ιουνίου θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Σωτήρη Νίνη στην Πάρμα, καθώς αναμένεται ραντεβού του παίκτη με την διοίκηση του ιταλικού συλλόγου. Φήμες για ελληνικό ενδιαφέρον.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Σωτήρης Νίνης πήρε τη μεγάλη απόφαση να ανοίξει τα φτερά του για το εξωτερικό και συγκεκριμένα το Καμπιονάτο.

Ο 23άχρονος άσος δεν τα πήγε όπως τα περίμενε στην Ιταλία πραγματοποιώντας μόλις 14 εμφανίσεις στην Serie A με δυο ασίστ και συνολικό χρόνο συμμετοχής 590 λεπτά.

Εδώ και λίγο καιρό, λοιπόν, έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν διάφορα σενάρια στη γειτονική χώρα που θέλουν τον νεαρό μεσοεπιθετικό να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων (πχ Μπολόνια) τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως στο ξεκίνημα του Ιουνίου η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει προγραμματισμένο ραντεβού με την διοίκηση της Πάρμα έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Η Πάρμα δεν έχει σκοπό να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη που είτε θα παραμείνει, είτε θα παραχωρηθεί δανεικός/ με μεταγραφή.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην Ελλάδα κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που θέλουν δυο ομάδες της Superleague να περιμένουν τις εξελίξεις για να κάνουν την κίνηση τους.

Μάλιστα οι φήμες "πατάνε" πάνω στο γεγονός πως αν πάει η Εθνική Ελλάδας τελικά στην Βραζιλία ο Νίνης θέλει να παίξει σε ομάδα που θα έχει εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής για να μην μείνει ανενεργός. Όλα βέβαια είναι σενάρια και φήμες, οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ