ΙΣΠΑΝΙΑ

Τα αποτελέσματα Μπαρτσελόνα και Ρεάλ μετά τις φετινές τους ήττες

Τα αποτελέσματα Μπαρτσελόνα και Ρεάλ μετά τις φετινές τους ήττες

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε στο Λονδίνο την τρίτη της φετινή ήττα και η Ρεάλ στο Μόναχο την δεύτερή της εκτός Clásicos. Ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησής τους (21/4, 21:00), το Sport24.gr θυμάται την αντίδρασή τους έπειτα από τις ήττες.

Το Clásico έρχεται το Σάββατο (21/4, 21:00) στο Καμπ Νόου για να δώσει απάντηση στο αν το πρωτάθλημα θα γίνει "θρίλερ" με νίκη της Μπαρτσελόνα ή αν θα "δέσει" στη Μαδρίτη αν δεν χάσει η Ρεάλ. Πέρα όμως από την σπουδαία βαθμολογική της σημασία και φυσικά το γόητρο, η αναμέτρηση έχει και μία σημαντική ιδιαιτερότητα: Οι δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης είχαν ηττηθεί μέχρι την περασμένη εβδομάδα μόλις τρεις φορές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος (πλην των μεταξύ τους παιχνιδιών).

Και όμως πάνε στο Clásico έχοντας χάσει τον τελευταίο τους αγώνα! Η Μπαρτσελόνα στο Λονδίνο από την Τσέλσι (1-0) και η Ρεάλ στο Μόναχο από την Μπάγερν (2-1).

Με αφορμή αυτή τη συγκυρία, το Sport24.gr θυμάται τι έκαναν οι δύο "μονομάχοι" αμέσως μετά τις φετινές τους προηγούμενες ήττες.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Δύο εκπληκτικά σερί

Η Μπαρτσελόνα έχασε πρώτη φορά στις 26/11 από την Χετάφε (1-0). Ακολούθησαν 8 συνεχόμενες νίκες μέχρι την ισοπαλία με 1-1 με την Εσπανιόλ. Ανάμεσα στις επιτυχίες της και η κατάκτηση του κόσμου με τη νίκη στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου επί της Σάντος (4-0).

Η δεύτερη ήττα ήρθε στις 11/2 από την Οσασούνα (3-2). Το σερί που ακολούθησε ήταν ακόμα μεγαλύτερο, φτάνοντας τις 9 νίκες μέχρι το 0-0 με την Μίλαν. Τα 7 από αυτά τα "τρίποντα" ήρθαν στο πρωτάθλημα, μειώνοντας το -10 από τη Ρεάλ σε -4.

ΡΕΑΛ: Νέα απώλεια με εκτόξευση στη συνέχεια

Η μοναδική ήττα της Λεβάντε μέχρι το Μόναχο (με εξαίρεση πάντα τα Clásicos), ήρθε νωρίς. Στις 18/9 από τη Λεβάντε (1-0).

Ακολούθησε αμέσως μετά άλλη μία απώλεια απέναντι στην Σανταντέρ (1-1), για να έρθουν στη συνέχεια 15 συνεχόμενες νίκες μέχρι την αναμέτρηση με την Μπάρτσα στον πρώτο γύρο.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ