ΙΣΠΑΝΙΑ

Στη Βαλένθια ο Ποστίγκα

Στη Βαλένθια ο Ποστίγκα

Σε συμφωνία ήρθαν Σαραγόσα και Βαλένθια για τη μεταγραφή του Έλντερ Ποστίγκα. Οι "νυχτερίδες" θα δώσουν 3.000.000 ευρώ συν κάποια μπόνους για τα δικαιώματα του Πορτογάλου επιθετικού, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Ρομπέρτο Σολδάδο.

Η Βαλένθια ήρθε σε συμφωνία με τη Σαραγόσα για τα δικαιώματα του Πορτογάλου επιθετικού, Έλντερ Ποστίγκα. Οι "νυχτερίδες" θα δώσουν το ποσό των 3.000.000 ευρώ συν κάποια επιπλέον μπόνους και ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο 3ετούς διάρκειας.

Στα μπόνους που θα πάρει η Σαραγόσα συμπεριλαμβάνεται ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ αν ο Πορτογάλος φτάσει τα 15 τέρματα στο πρωτάθλημα, ενώ σε περίπτωση μεταπώλησης θα λάβει το 20% των χρημάτων.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Βαλένθια, Αμαντέο Σάλβο, είπε πως: "Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Σαραγόσα, Αγαπητό Ιγκλέσιας και τελικά οι διαπραγματεύσεις για τον παίκτη ολοκληρώθηκαν. Θα υπογράψει εντός των προσεχών ημερών συμβόλαιο και θα ενσωματωθεί στην ομάδα".

Ο Ποστίγκα ήταν από τους πρώτους στη λίστα για να αντικαταστήσει τον Ρομπέρτο Σολδάδο στην επίθεση της ομάδας. Αν και πριν λίγες μέρες οι διαπραγματεύσεις είχαν παγώσει, τελικά οι δυο σύλλογοι βρήκαν τη χρυσή τομή, κι αφού και ο παίκτης επιθυμούσε να αγωνιστεί στη Βαλένθια, ήρθαν σε συμφωνία.

Ο 31χρονος επιθετικός, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Πόρτο, ενώ έχει περάσει μεταξύ άλλων από τις Τότεναμ, Σεντ Ετιέν, Παναθηναϊκό και Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Η περασμένη σεζόν, ήταν μια από τις καλύτερες στην καριέρα του, μιας και ήταν ο ηγέτης της Σαραγόσα, σκοράροντας 14 φορές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, μη καταφέρνοντας ωστόσο να την κρατήσει στην πρώτη κατηγορία.

Έχει αγωνιστεί 61 φορές με την εθνική της χώρας του, έχοντας πετύχει 26 τέρματα. Σίγουρα για τον ίδιο η Βαλένθια αποτελούσε την καλύτερη επιλογή, μιας και θα αγωνίζεται τόσο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, όσο και στο Europa League.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ