ΙΣΠΑΝΙΑ

Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Σολδάδο

Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Σολδάδο

Η Βαλένθια ενημέρωσε πως Λίβερπουλ και Τότεναμ θα πρέπει να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα του Ρομπέρτο Σολδάδο για να τον αποκτήσουν, ενώ ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του. Παράλληλα περιμένει να παραχωρήσει και τους Αλί Σισοκό και Γκάγκο.

"Δώστε τα και πάρτε τον" είναι η στάση της Βαλένθια για τον Ρομπέρτο Σολδάδο, τον οποίο παραχωρεί με ποσό ίσο με τη ρήτρα του.

Οι "νυχτερίδες" σύμφωνα με την "Marca" ενημέρωσαν τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή να φέρουν πρόταση 30 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά εντός των επόμενων δύο εβδομάδων (μέχρι τις 3 Αυγούστου).

Για τον 28χρονο ενδιαφέρον έχουν δείξει Λίβερπουλ και Τότεναμ, αλλά καμία εκ των δύο δεν έχει κάνει ως τώρα επίσημη πρόταση. Οι Λονδρέζοι θα κινηθούν δεδομένα για την απόκτηση ενός επιθετικού σε αντίθεση με τους "κόκκινους", για τους οποίους πολλά θα εξαρτηθούν και από την υπόθεση του Λουίς Σουάρες.

Από εκεί και πέρα, στη Βαλένθια ήδη εξετάζουν πιθανούς αντικαταστάτες του Σολδάδο. Ο Κέβιν Γκαμεϊρό θεωρείται μία πολύ καλή επιλογή, αλλά βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Σεβίγια, ενώ εναλλακτικές επιλογές είναι οι Έλντερ Ποστίγκα, Ούγκο Αλμέιδα και Λούκας Μπάριος.

Τέλος, σύμφωνα με την "As" στη Βαλένθια προσδοκούν και στην πώληση των Αλί Σισοκό και Γκάγκο, προκειμένου να γεμίσουν τα ταμεία τους. Ο πρώτος έχει συνδεθεί με τη Λίβερπουλ και ενδέχεται να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς, ενώ η περίπτωση του Αργεντινού είναι πιο ξεκάθαρη, καθώς εντός της ημέρας αναμένεται να πάει στην Ισπανία μαζί με τους εκπροσώπους του προκειμένου μεταφέροντας πρόταση της Μπόκα Τζούνιορς.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ