ΙΣΠΑΝΙΑ

Στεναχώρια για Τόρες

Chelsea's Fernando Torres warms up during a training session a day before the Champions League last 16 first leg soccer match against Napoli, in Naples February 20, 2012. REUTERS/Tony Gentile (ITALY - Tags: SPORT SOCCER)
Chelsea's Fernando Torres warms up during a training session a day before the Champions League last 16 first leg soccer match against Napoli, in Naples February 20, 2012. REUTERS/Tony Gentile (ITALY - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε δήλωσε στεναχωρημένος που δεν κάλεσε τον Φερνάντο Τόρες στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας, ενώ ο Ρομπέρτο Σολδάδο πιστεύει πως ο άσος της Τσέλσι θα πάει τελικά στο EURO 2012

Με... βαριά καρδιά άφησε τον Φερνάντο Τόρες εκτός αποστολής της Ισπανίας ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βιθέντε ντελ Μπόσκε, ο οποίος εξέφρασε την στεναχώρια του.

"Είναι ποδοσφαιριστής που εκτιμούμε πάρα πολύ και με πονάει που τον άφησα εκτός, αλλά έπρεπε να είμαι δίκαιος. Είμαι στεναχωρημένος", τόνισε ο Ντελ Μπόσκε.

"Είναι πάντα πρόβλημα όταν ένας στράικερ δεν βρίσκει δίχτυα, είναι δύσκολο για αυτούς όταν τους συμβαίνει αυτό. Υπάρχει όμως αρκετός χρόνος ακόμη και έχει πολλές ευκαιρίες για να βρει την επαφή του με τα δίχτυα και να είναι στο EURO 2012".

Με τον Νταβίντ Βίγια τραυματία (δύσκολα θα είναι έτοιμος για το EURO 2012), στην αποστολή για το φιλικό με την Βενεζουέλα οι επιθετικοί είναι οι Άλβαρο Νεγκρέδο, Φερνάντο Γιορέντε, Ίκερ Μουνιαΐν και Ρομπέρτο Σολδάδο.

Ο τελευταίος μάλιστα σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Τόρες πρέπει να είναι στην αποστολή για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

"Όλοι ξέρουν πόσο σημαντικός είναι ο Τόρες για την εθνική ομάδα. Ελπίζω πως θα είναι στην αποστολή", τόνισε ο Σολδάδο.

"Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος που επέστρεψα στην ομάδα. Υπάρχουν ακόμη τρεις μήνες που θα κρίνουν τα πάντα, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ελπίζω πως θα τα καταφέρω και θα κάτω τα πάντα για αυτό".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ