ΙΣΠΑΝΙΑ

Σκέφτεται να αποσυρθεί ο Μέλμπεργκ

Σκέφτεται να αποσυρθεί ο Μέλμπεργκ

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να επιστρέψει στην Σουηδία για μόνιμη εγκατάσταση.

Για μια τριετία ο Όλοφ Μέλμπεργκ διέπρεψε με τα χρώματα του Ολυμπιακού και ήταν ένας από τους πλέον αγαπημένους παίκτες των οπαδών της ομάδας του μεγάλου Λιμανιού.

Την φετινή σεζόν ο Σουηδός διεθνής στόπερ αγωνίστηκε με την Βιγιαρεάλ στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος (σ.σ. απομένει μια ακόμη αγωνιστική και η ομάδα του Λεβάντε βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο της στην Primera), έχοντας πολύ καλή αγωνιστική παρουσία.

Ωστόσο είναι εξαιρετικό πιθανό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί το φετινό καλοκαίρι από την ενεργό δράση και να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη για μόνιμη εγκατάσταση.

"Όλα έχουν τον χρόνο τους και τα παιδιά αρχίζουν να μεγαλώνουν. Πιστεύω πως κάποια στιγμή θα πρέπει να πάνε σε σουηδικό σχολείο", είναι η εξήγηση που δίνει ο πατέρας του Μέλμπεργκ σχετικά με τις σκέψεις του γιου του που έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με το "κίτρινο υποβρύχιο".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ