ΙΣΠΑΝΙΑ

Προπόνηση εν μέσω σιωπής για Ζοζούλια

Προπόνηση εν μέσω σιωπής για Ζοζούλια

Ο Ζοζούλια δεν έχει βγάλει λέξη από το στόμα του για την πιθανή μετακίνησή του στη Ράγιο Βαγιεκάνο, την ώρα που η Ντινάμο Κιέβο τον θέλει για το καλοκαίρι περισσότερο για συμβολικούς παρά για αμιγώς ποδοσφαιρικούς λόγους.

Οι μέρες περνούν και ο Ρόμαν Ζοζούλια ακόμη δεν έχει αποφασίσει εάν θα αποδεχθεί την πρόταση της Ράγιο Βαγιεκάνο και θα αγωνιστεί για λογαριασμό των "φρανιχρόχος" με τους οπαδούς να τον έχουν ανακυρήξει ως "ανεπιθύμητο".

Όπως και να 'χει, το πρωί της Πέμπτης ο Ουκρανός φορ το πέρασε στη "Ciudad Deportiva Luis del Sol", στο προπονητικό κέντρο της Μπέτις, στη Σεβίλλη.

Προπονήθηκε κανονικά με τους "βερδιμπλάνκος" συμπαίκτες του, αλλά βουβός, αμίλητος. Όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ρεπορτάζ, δεν "έβγαλε λέξη από το στόμα του". Κι αυτό γιατί περιμένει να του διατυπωθούν και εγγράφως οι εγγυήσεις των AFE και La Liga όσον αφορά στη διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Ουκρανός επιθετικός κρατά "σιγή ιχθύος" και δεν έχει λάβει την οριστική απόφαση σχετικά με το μέλλον του. Αν, δηλαδή, θα μείνει στην Μπέτις μόνο για να προπονείται (σ.σ ακόμη και να υπολογιζόταν από τον Βίκτορ Σάντσεθ δεν έχει δικαίωμα να παίξει) ή θα πάει στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Τις τελευταίες ώρες προέκυψε ενδιαφέρον από την Ντινάμο Κιέβου για το προσεχές καλοκαίρι. Όχι για λόγους αμιγώς ποδοσφαιρικούς, αλλά για συμβολικούς.

"Γιατί να κλείσει η Ντινάμο τον Ζοζούλια; Για την εικόνα του; Δεν είναι παγκόσμιος σταρ, ούτε έχει κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα, αλλά ο παίκτης εξελίχθηκε σε σύμβολο για το σύγχρονο αθλητισμό της Ουκρανίας", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο "sportarena.com".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ