ΙΣΠΑΝΙΑ

Οι παίκτριες κρατούσαν ενός λεπτού σιγή, η διαιτητής άρχισε τον αγώνα

Οι παίκτριες κρατούσαν ενός λεπτού σιγή, η διαιτητής άρχισε τον αγώνα

Η διαιτητής του αγώνα Αλμπαθέτε - Ράγιο Βαγεκάνο για την Primera División γυναικών στην Ισπανία δεν επέτρεψε την τήρηση ενός λεπτού σιγή για μία 11χρονη φίλαθλο, αλλά οι παίκτριες δεν την άκουσαν (video).

Οι παίκτριες της Αλμπαθέτε και της Ράγιο Βαγεκάνο συμφώνησαν να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στη μνήμη μιας νεαρής φιλάθλου των Μαδριλένων που πέθανε από καρκίνο, ωστόσο η διαιτητής είχε διαφορετική άποψη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο πλαίσιο αναμέτρησης για την πρώτη κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ισπανία, με την 11χρονη Ναγιάρα Ντομίνγκεθ, να είναι ξαδέρφη της Λάουρα Ντομίνγκεθ της Ράγιο.

Μετά από το ζέσταμα για τον αγώνα, οι 22 παίκτριες παρατάχθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και ετοιμάστηκαν για τον φόρο τιμής στη μνήμη της μικρής Ναγιάρα στο "Θιουδάδ Ντεπορτίβα Αντρές Ινιέστα", ωστόσο η διαιτητής Κονθεπθιόν Πριέτο Μαρτίνεθ δεν είχε παραχωρήσει σχετική άδεια.

Γι' αυτόν τον λόγο, διέταξε να πραγματοποιηθεί κανονικά η σέντρα της αναμέτρησης και στη συνέχεια επέτρεψε στις παίκτριες να μην συνεχίσουν τον αγώνα και να παραμείνουν για έναν λεπτό ακίνητες στον αγωνιστικό χώρο.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ