ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Όσκαρ, τα 400 γουρούνια και η Βαγιαδολίδ

Ο Όσκαρ, τα 400 γουρούνια και η Βαγιαδολίδ
Όσκαρ Βαγιαδολίδ

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκονθάλεθ, ετοιμάζει την επόμενη μέρα στην καριέρα του, αγοράζοντας μία φάρμα με 70 αγελάδες και 400 γουρούνια, ενώ πρόσφατα άνοιξε ρεστοράν

Το καλοκαίρι του 2008 ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό φέρνοντας μαζί του τον Όσκαρ Γκονθάλεθ που έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ Ζαραγόσα (υποβιβάστηκε).

Σε αυτά τα δυο χρόνια παρουσίας του στο Λιμάνι ο Όσκαρ έγινε αποδέκτης σκληρής κριτικής από τους φίλους των ερυθρολεύκων, αν και τη δεύτερη και τελευταία του σεζόν στην ομάδα κέρδισε κάποιους πόντους.

Με το που έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό ο 27άχρονος (τότε) άσος επέστρεψε στην ομάδα απ όπου ξεκίνησε την καριέρα του, μία επιλογή που όπως φαίνεται από τους αριθμούς ήταν άκρως επιτυχημένη.

Ο Όσκαρ ειδικά τη φετινή σεζόν ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Βαγιαδολίδ (τερμάτισε 14η) με 35 συμμετοχές, 12 γκολ και 7 ασίστ σε 2.939 λεπτά χρόνου συμμετοχής.

Ταυτόχρονα με την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, ο Όσκαρ έβαλε τις βάσεις για την επόμενη μέρα στη ζωή του ανοίγοντας ένα εστιατόριο στην περιοχή της Σαλαμάνκα ενώ λίγο αργότερα αγόρασε μία τεράστια φάρμα με 70 αγελάδες και 400 γουρούνια (ειδική ράτσα - Black Iberian pig-)!

Στην Ισπανία, μάλιστα, θέλουν τον Ισπανό μέσο να παίζει το πολύ 2-3 χρόνια ακόμα ποδόσφαιρο, αφού όλη του η σκέψη είναι στη επιχείρηση που έχει ανοίξει.

Στόχος του Όσκαρ είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων τα οποία θα προμηθεύει φυσικά στο εστιατόριο του και την ευρύτερη περιοχή της Ισπανίας

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ