ΙΣΠΑΝΙΑ

Ντιέγκο Κόστα: "Αν είχα γεννηθεί Ισπανός, θα έλεγαν άλλα..."

Ντιέγκο Κόστα: "Αν είχα γεννηθεί Ισπανός, θα έλεγαν άλλα..."

Ο Ντιέγκο Κόστα πέρασε στην αντεπίθεση μετά τη νίκη της Ισπανίας επί του Βελγίου αποδίδοντας τις κριτικές στη βραζιλιάνικη καταγωγή του και στο γεγονός ότι δεν παίζει σε μία εκ των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

Μπορεί να μη σκόραρε (πέρασε στο 27ο λεπτό στη θέση του Άλβαρο Μοράτα) αλλά η "φούρια ρόχα" επικράτησε με 2-0 του Βελγίου στις Βρυξέλλες.

Μετά τη λήξη του ματς, ο γεννημένος στη Βραζιλία αλλά διεθνής με την εθνική Ισπανίας επιθετικός της Τσέλσι, Ντιέγκο Κόστα, ξέσπασε και απάντησε στους επικριτές του, πιστώνοντας τις αρνητικές κριτικές στη μη ισπανική καταγωγή του και στο γεγονός ότι εργάζεται εκτός ισπανικού πρωταθλήματος.

"Μου ασκούν κριτική, αλλά εάν έπαιζα στη Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα ή είχα γεννηθεί στην Ισπανία θα έλεγαν ότι έκανα καλό ματς, ότι έδωσα το καλύτερο που είχα για την ομάδα. Δε σκόραρα, αλλά μπορώ να είμαι χρήσιμος για την ομάδα μου. Συμμετείχα πολύ στο ματς και φεύγω χαρούμενος, αντίθετα με άλλες αναμετρήσεις.

Δεν έχω κάνει μεγάλα πράγματα για την Ισπανία. Μου ασκούν κριτική για το χαρακτήρα μου, αλλά έχω και ποιότητα. Μια νέα εποχή ξεκίνησε. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου. Μπορεί να μην τέλειωσα τη δουλειά μου σήμερα, αλλά ένιωσα καλά και θα έρθουν τα γκολ", υποστήριξε ο Ντιέγκο Κόστα.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ