ΙΣΠΑΝΙΑ

"Η Σακίρα είναι όλων"

JANUARY 13: RCD Espanyol fans hold a sign reading "Shakira Es De Todos" during the Copa del Rey Round of 16 match between RCD Espanyol and FC Barcelona at Power8 Stadium in Barcelona, Spain. (Photo by Mikel Trigueros/Cordon Press/phcimages.com)
JANUARY 13: RCD Espanyol fans hold a sign reading "Shakira Es De Todos" during the Copa del Rey Round of 16 match between RCD Espanyol and FC Barcelona at Power8 Stadium in Barcelona, Spain. (Photo by Mikel Trigueros/Cordon Press/phcimages.com) MIKEL TRIGUEROS/CORDON PRESS/PHCIMAGES.COM

Η Εσπανιόλ αναμένεται να τιμωρηθεί για τα πανό των οπαδών της στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα. Στο στόχαστρο οι Πικέ, Σακίρα, Μέσι και γενικά οι "μπλαουγκράνα"

Όσο η Εσπανιόλ έπαιζε με την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τετάρτης στην ρεβάνς για την φάση των "16" του Copa del Rey, οι οπαδοί της δημιουργούσαν πανό προσβλητικά για τον αντίπαλο.

"Η Σακίρα είναι όλων", ανέγραφε ένα πανό για την γνωστή τραγουδίστρια που είναι σύζυγος του αμυντικού της "Μπάρτσα", Ζεράρ Πικέ.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό που την αφορούσε. "Αντόνιο ντε λα Ρούα με σένα ξεκίνησαν όλα", ήταν ένα δεύτερο που και πάλι αφορούσε την Σακίρα. Ο Αντόνιο ντε λα Ρούα είναι δικηγόρος και γιος του άλλοτε προέδρου της Αργεντινής (Φερνάντο ντε λα Ρούα), είχε δεσμό με την Σακίρα από το 2000 μέχρι το 2010 και χάρη σε αυτόν η τραγουδίστρια έκλεισε πολλές σημαντικές συμφωνίες που εκτόξευσαν την καριέρα της.

"Πάου, το πόδι σου μας δείχνει τον δρόμο", έγραψαν σε ένα άλλο πανό για τον τερματοφύλακα της Εσπανιόλ, Πάου Λόπεθ, ο οποίος στο πρώτο ματς του "Καμπ Νόου" είναι πατήσει τον Λιονέλ Μέσι.

Υπήρχε και ένα που αφορούσε τις ρίζες των δύο συλλόγων: "Καταλανοί και Ελβετοί". Οι Καταλανοί βέβαια είναι η Εσπανιόλ και οι Ελβετοί η Μπαρτσελόνα, λόγω της καταγωγής αυτών που την ίδρυσαν.

Η ισπανική ομοσπονδία ερευνά την υπόθεση και αναμένεται τιμωρία, ενώ το σίγουρο είναι πως τα πανό δεν πέρασαν στον γήπεδο, αλλά δημιουργήθηκαν μέσα σε αυτό.

Επίσης, ο Άλβαρο Γκονθάλεθ κατά την διάρκεια του ματς είπε στον Μέσι: "Είσαι πολύ κοντός". Ο Αργεντινός απάντησε: "Είσαι πολύ κακός". Αυτό...

"Η Σακίρα είναι όλων"
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ