ΙΣΠΑΝΙΑ

Αντίο με δάκρυα από Φαλκάο

Αντίο με δάκρυα από Φαλκάο

Λύγισε στην αποχαιρετιστήρια τελετή που έγινε για χάρη του ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος ευχαρίστησε τους πάντες για "τα δύο καλύτερα χρόνια της καριέρας του". Διαβάστε, ακόμα, ποιο ήταν το δώρο που έδωσαν οι "ροχιμπλάνκος" στη γυναίκα του Κολομβιανού.

Τελετή για την αποχώρησή του Ρανταμέλ Φαλκάο από την Ατλέτικο Μαδρίτης έγινε στο "Βιθέντε Καλντερόν" το Σάββατο.

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στη Μονακό ο Κολομβιανός αποχαιρέτησε τους "ροχιμπλάνκος".

Αρχικά ο Ενρίκε Κερέθο, πρόεδρος της ομάδας, έβγαλε έναν λόγο ενώ λίγο αργότερα έπαιξε ένα βίντεο με μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Φαλκάο με την Ατλέτικο. Εκείνος δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του, ενώ στη συνέχεια έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

"Ευχαριστώ τον Μιγκέλ Άνχελ Ζιλ, τον Ενρίκε Κερέθο, τον Τσόλο Σιμεόνε, το προπονητικό επιτελείο και όλους όσους δούλεψα μαζί τους στην ομάδα. Στην Ατλέτικο πέρασα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου, δε θα τα ξεχάσω ποτέ. Είμαι χαρούμενος που πήρα αυτούς τους τίτλους και που υπερασπίστηκα τη φανέλα της σε κάθε αγώνα".

Αντίο με δάκρυα από Φαλκάο

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χοσέ Λουίς Πέρεθ Καμινέρο έδωσε στη γυναίκα του Φαλκάο ένα δώρο. Πρόκειται για ένα σετ μωρού στα χρώματα της Ατλέτικο Μαδρίτης, το οποίο προορίζεται για το παιδί που θα φέρει στον κόσμο η γυναίκα του Φαλκάο σε λίγους μήνες.

Αντίο με δάκρυα από Φαλκάο
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ