ΙΣΠΑΝΙΑ

Ανανέωσε με Ατλέτικο ο Ντιέγκο Κόστα

Ανανέωσε με Ατλέτικο ο Ντιέγκο Κόστα

Τέλος στα μεταγραφικά σενάρια που τον ήθελαν στο στόχαστρο της Λίβερπουλ, έβαλε ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος θα είναι παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Θέμα των ημερών είχε γίνει στο Λίβερπουλ ο Ντιέγκο Κόστα, μιας και η ομάδα του Λιμανιού ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει με τον Βραζιλιάνο.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν έβλεπε το μέλλον του μακριά από τη Μαδρίτη, κάτι που το έδειξε και εμπράκτως υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τους "ροχιμπλάνκος".

Ο 24χρονος επιθετικός, του οποίου το συμβόλαιο έληγε το επόμενο καλοκαίρι, πλέον θα είναι κάτοικος Μαδρίτης μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2018. Ο ίδιος λίγο μετά την υπογραφή του δήλωσε πως: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τη νέα συμφωνία. Έχω καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των οπαδών και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο".

"Ευχαριστώ το σύλλογο γι΄αυτή την προσφορά και ελπίζω να ανταποδώσω όλη αυτή την εμπιστοσύνη που με έδειξαν".

Ο Ντιέγκο Κόστα πρόσφατα πολιτογραφήθηκε Ισπανός και αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες των "ροχιμπλάνκος". Την περσινή σεζόν σκόραρε 20 τέρματα, με σημαντικότερο αυτό που πέτυχε κόντρα στη Ρεάλ στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι, βοηθώντας την ομάδα του να κατακτήσει τον τίτλο.

Έτσι πλέον η Ατλέτικο που αγόρασε φέτος τους Νταβίδ Βίγια και Λέο Μπατιστάο, κρατώντας τον Ντιέγκο Κόστα θα έχει μια πολύ δυνατή επιθετική γραμμή.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της Μαδρίτης στο twitter:

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ