LA LIGA

Θέλει Ρεάλ ο Φαλκάο

Θέλει Ρεάλ ο Φαλκάο

"Βόμβα" έριξε στις τάξεις της Ατλέτικο Μαδρίτης ο πατέρας του Φαλκάο, καθώς δήλωσε πως όνειρο του γιου του είναι να παίξει στην μισητή αντίπαλο, Ρεάλ!

Ο πατέρας του Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία, σε συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό της Κολομβίας, τόνισε πως όνειρο του γιου του είναι να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, αυτά τα λόγια ήταν "μαχαιριές" στους φιλάθλους της ομάδας του ποδοσφαιριστή, την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 26άχρονος είναι απλά ο καλύτερος στράικερ αυτήν την στιγμή στον πλανήτη και υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον των Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Πέρσι η Πόρτο τον πούλησε στην Ατλέτικο με 40.000.000 ευρώ, έτσι θεωρείται δεδομένο πως οι "ροχιμπλάνκος" για να τον δώσουν θα πρέπει να πάρουν τουλάχιστον 60.000.000 ευρώ, αλλά μάλλον θα χρειαστούν περισσότερα.

"Το όνειρο του γιου είναι να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Από παιδί πάντα ήθελε να παίξει στην Ρεάλ, αλλά καταλαβαίνω πως αυτές που ενδιαφέρονται είναι Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι", τόνισε ο πατέρας του Φαλκάο και πρόσθεσε: "Στόχος του είναι να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης και αν δεν μπορέσει, τότε να πάει στην Premier League".

Δεν χρειάστηκε να περιμένουμε και πολύ για την επίσημη τοποθέτηση του Φαλκάο για το θέμα. Διαβάστε ΕΔΩ τι έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ