LA LIGA

Παίκτης της Τιανζίν και ο Πάτο

Παίκτης της Τιανζίν και ο Πάτο

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Αλεσάντρε Πάτο από τη Βιγιαρεάλ στην κινέζικη Τιανζίν Κουανζιάν, με την ισπανική ομάδα να αποκομίζει τεράστια οφέλη από τη συμφωνία.

Η κινέζικη Τιανζίν Κουάνζιαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλεσάντρε Πάτο από τη Βιγιαρεάλ. Σύμφωνα με τα διεθνή ρεπορτάζ, το κόστος της μετακίνησης του Βραζιλιάνου θα ανέλθει στα 18.000.000 ευρώ.

Η ισπανική ομάδα βγήκε εξαιρετικά κερδισμένη από την εν λόγω συμφωνία, καθώς πέραν του γεγονότος ότι ο 27χρονος δεν είχε πιάσει τις προσδοκώμενες επιδόσεις στο "Madrigal", τον απέκτησε έναντι μόλις 3.000.000 ευρώ (!) τον Γενάρη του 2016.

Αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο όνομα που αποκτά κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο η Τιανζίν, καθώς προ ημερών είχε επισημοποιήσει την απόκτηση του Άξελ Βίτσελ.

H καριέρα του πρώην άσου της Μίλαν έχει πάρει την "κατηφόρα" τα τελευταία χρόνια, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε με τεράστιες προσδοκίες. Στα "κίτρινα υποβρύχια" πραγματοποίησε 24 συμμετοχές και πέτυχε 6 γκολ κατά τη φετινή σεζόν.

Από την πλευρά της, η Βιγιαρεάλ φέρεται να στοχεύει στον Χιοβάνι Σιμεόνε ως προς την αναπλήρωση του κενού, με την πρώτη πρόταση της να έχει πέσει στο "κενό".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ