SERIE A

Η Τζένοα απέρριψε πρόταση 20.000.000 για τον Σιμεόνε

Η Τζένοα απέρριψε πρόταση 20.000.000 για τον Σιμεόνε

Ομάδα της Primera Division κατέθεσε επίσημη πρόταση για την αγορά του Χιοβάνι Σιμεόνε από την Τζένοα, με τους Ιταλούς να λένε "όχι" στα 20.000.000 ευρώ που τους προσφέρθηκαν.

Ο Χιοβάνι Σιμεόνε αποτελεί ένα από τα "καυτά" ονόματα επιθετικών του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με μεγάλες ιταλικές και ισπανικές ομάδες να τον έχουν τοποθετημένο στη λίστα τους ενόψει καλοκαιριού.

Από την πλευρά της, η Βιγιαρεάλ αποφάσισε να αιφνιδιάσει τους υποψήφιους μνηστήρες του, καθώς -σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ- κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Αργεντινού από την Τζένοα, ωστόσο η ιταλική ομάδα αποφάσισε να την απορρίψει!

Αυτή άγγιζε τα 20.000.000 ευρώ, ενώ δεν έχει διαρρεύσει το αν τα "κίτρινα υποβρύχια" σκοπεύουν να επανέλθουν άμεσα. Πάντως, η ισπανική ομάδα αναζητά έναν αντικαταστάτη του Αλεσάντρε Πάτο, ο οποίος οδεύει προς Κίνα.

Το σίγουρο είναι ότι η ζήτηση για τον 21χρονο γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη, κάτι το οποίο προφανώς και ωφελεί την Τζένοα, λόγω της διαρκούς αύξησης της αξίας του. Με το τέρμα που πέτυχε την περασμένη Κυριακή (29/1), ο Σιμεόνε έφτασε τα 10 γκολ στη φετινή Serie A.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ