LA LIGA

Μουρίνιο: "Η τύχη έκανε τη διαφορά"

Μουρίνιο: "Η τύχη έκανε τη διαφορά"

Στην τύχη "χρέωσε" μία ακόμα ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον ίδιο στον πάγκο, ο Ζοζέ Μουρίνιο, μετά το 3-1 της Μπαρτσελόνα μέσα στο Μπερναμπέου.

Ο προπονητής της Ρεάλ αρχικά τόνισε πως δεν θέλει να μειώσει τη νίκη της Μπαρτσελόνα αλλά στη συνέχεια είπε επανειλημμένως πως η τύχη έδωσε τη νίκη στους μπλαουγκράνα.

" Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και η τύχη έχει σημαντικό ρόλο. Χωρίς να θέλω να πάρω κάτι από την ομάδα που νίκησε, η τύχη έκανε τη διαφορά. Αλλά δεν θέλω να τους πάρω τίποτα".

Στη συνέχειαι είπε: " Δεν μου άρεσε το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε και πως σε μία φάση 50-50 στην πάσα του Μέσι για το γκολ του Σάντσες ο παίκτης μου την έχασε. Τα παιδιά είναι λυπημένα, αλλά ήσυχα. Πριν το ματς είπα ότι είμαστε πολύ ισορροπημένοι. Φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, αλλά είμαστε καλά. Εάν κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι, θα είμαστε 3 πόντους μπροστά. Αυτό είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο. Εάν πάρουμε τους πόντους στη Σεβίλλη θα βρεθούμε μπροστά. Η φάση του Μέσι που φάνηκε κόκκινη. Ίσως να κάνω λάθος, ο διαιτητής ήταν πιο κοντά.

Δεν θέλω να κρίνω πριν το δω στην τηλεόραση. Όταν ήμασταν στο 1-0, είχαμε καθαρή ευκαιρία για το 2-0. Εκεί ο Κριστιάνο σκοράρει και μετά έχουμε διαφορετική ιστορία. Είχαμε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος είχαν ένα τυχερό, δεύτερο γκολ. Στο επόμενο λεπτό είχαμε ακόμα μία καθαρή ευκαιρία για το 2-2 για εμάς. Ακολούθως, είχαν την κυριαρχία. Η Μπαρτσελόνα ήταν σε καλύτερη κατάσταση ψυχολογικά και άρχισαν να πασάρουν την μπάλα όπως τους αρέσει. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά ήταν πολύ τυχεροί".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ