LA LIGA

"Κόλπο γκρόσο" με Μουρίνιο η Βαλένθια

"Κόλπο γκρόσο" με Μουρίνιο η Βαλένθια

Η Βαλένθια είναι έτοιμη να... προσπεράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να αποκτήσει εκεινη προβάδισμα στην κούρσα απόκτησης του Ζοζέ Μουρίνιο, μέσω μίας εντυπωσιακής πρότασης στον "special one".

Μετά τον Νούνο Εσπίριτο, η Βαλένθια προχώρησε και σε δεύτερη αλλαγή προπονητή μέσα στη φετινή σεζόν με την απομάκρυνση του Γκάρι Νέβιλ, ωστόσο η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου όχι μόνο δεν απογοητεύεται αλλά σχεδιάζει το επόμενο "χτύπημά" της για την άκρη του πάγκου.

Και τι χτύπημα! Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η αγγλική "Sun" ο μεγάλος στόχος των "νυχτερίδων" για τη νέα σεζόν είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, με τον ιδιοκτήτη της Βαλένθια Πίτερ Λιμ να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις εξαιρετικές σχέσεις του με τον Ζόρζε Μέντες, μάνατζερ του Μουρίνιο, για να πείσει τον Πορτογάλο να προτιμήσει το "Mestalla" και όχι το "Old Trafford".

Το ίδιο μέσο σημειώνει πως η Βαλένθια είχε ενδιαφερθεί και μεσούσης της σεζόν για τον Μουρίνιο χωρίς να προχωρήσει το θέμα, ωστόσο αυτή τη φορά θα βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον δελεάσει.

"Κόλπο γκρόσο" με Μουρίνιο η Βαλένθια

Συγκεκριμένα, είναι διατεθειμένη να του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 25.000.000 ευρώ αλλά και ένα μπατζετ πάνω από 100.000.000 ευρώ ώστε να χτίσει τη Βαλένθια της νέας σεζόν όπως ο ίδιος το επιθυμεί.

Σε περίπτωση που η περίπτωση του Μουρίνιο δεν ευδοκιμήσει υπάρχει πάντως εναλλακτικό πλάνκο και αυτό είναι -σύμφωνα με τη "Daily Mail"- η πρόσληψη του Μανουέλ Πελεγκρίνι που θα αποχωρήσει στις 30 Ιουνίου από τη Μάντσεστερ Σίτι.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ