LA LIGA

"Ίκερ έλα σ' εμάς"

"Ίκερ έλα σ' εμάς"

Παίκτες της Μπαρτσελόνα μεταξύ σοβαρού και αστείου προέτρεψαν τον Ίκερ Κασίγιας πριν την έναρξη του clásico να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα, ενώ η "Mundo Deportivo" υπογράμμισε πως πλέον υπάρχει εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να έχει στραφεί, όπως όλα δείχνουν προς τον Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν και να εξετάζει και την περίπτωση του Πέπε Ρέινα, τον οποίο θα παρακολουθήσει την Τετάρτη στο παιχνίδι της Νάπολι με τη Φιορεντίνα ο τεχνικός γραμματέας του συλλόγου, όμως, υπάρχουν παίκτες της που θα ήθελαν να δουν τον Ίκερ Κασίγιας με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα".

Στην Μπαρτσελόνα, άλλωστε, είναι πολλοί οι διεθνείς με την εθνική Ισπανίας, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια έχουν συμπαίκτη τους τον Κασίγιας και διατηρούν μαζί του πολύ καλές σχέσεις.

Έτσι μεταξύ σοβαρού και αστείου λίγο πριν βγουν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο υπήρξαν παίκτες της Μπάρτσα που του είπαν, όπως αποκαλύπτει η "Mundo Deportivo": "Ίκερ, έλα σ' εμάς".

Εν τω μεταξύ, το ίδιο δημοσίευμα στέκεται στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, επισημαίνοντας ότι κάτι τέτοιο δε συνέβαινε όταν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο Ζοζέ Μουρίνιο. Αναφέρει, μάλιστα, και κάποια παραδείγματα όπως τις συζητήσεις που είχαν στον αγωνιστικό χώρο οι Αργεντινοί Ντι Μαρία, Μέσι και Μαστσεράνο ή οι Βραζιλιάνοι Μαρσέλο, Άλβες και Αντριάνο.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ