LA LIGA

Έβγαλε στη "σέντρα" τρεις παίκτες του ο Μίτσελ

Έβγαλε στη "σέντρα" τρεις παίκτες του ο Μίτσελ
MALAGA CF

Ο τεχνικός της Μάλαγα, Μίτσελ, άφησε σαφείς αιχμές για τρεις ποδοσφαιριστές του (Οντιβέρος, Μπόρχα Μπαστόν, Χόνι), μιλώντας δημόσια στο "Canal Sur Radio".

Η Μάλαγα πήρε την πρώτη της νίκη στην τρέχουσα σεζόν της La Liga (εντός με τη Θέλτα), αλλά την περασμένη Κυριακή (5/11) επέστρεψε στις ήττες (εκτός από Βιγιαρεάλ).

Οι "μποκερόνες" πραγματοποιούν τη χειρότερη εκκίνηση στην ιστορία τους - με 4 βαθμούς σε 11 ματς βρίσκονται στην τελευταία (20ή) θέση της κατάταξης - και ο Μίτσελ χρωστά την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας στον νέο τεχνικό διευθυντή αυτής, Μάριο Ουσίγιος.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν των Ανδαλουσιανών, Μίτσελ, μίλησε στο "Canal Sur Radio" κι έβγαλε στη "σέντρα" τρεις ποδοσφαιριστές του.

Ο 54χρονος Ισπανός άφησε δημόσια σαφείς αιχμές για τους Οντιβέρος, Μπόρχα Μπαστόν και Χόνι, το μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού, αλλά ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν αμφέβαλε για το μέλλον του.

Για το σχεδιασμό: "Οι ποδοσφαιριστές που είναι εδώ, έχουν βιογραφικό και είναι καλοί. Χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια σταθερή ομάδα. Κάναμε λάθος κι αυτό στην τελική επηρεάζει. Θα έπρεπε να κάνουμε καλύτερο σχεδιασμό".

Για τις μεταγραφές: "Εάν μπορούσαμε να επιστρέψουμε στην 21η Μάη, θα δρούσαμε με άλλο τρόπο. Θα χρειαζόμασταν αυτοί οι παίκτες για τους οποίους ξοδέψαμε χρήματα, να ήταν βασικοί".

Για το μέλλον του: "Η μοναδική αμφιβολία που δεν είχα, ήταν για το εάν θα συνεχίσω. Αλλά, ξεκινήσαμε να ψάχνουμε λύσεις την 1η Σεπτέμβρη, όταν δεν ήταν δυνατό. Είπα ότι ήθελα 22 ποδοσφαιριστές και έχουμε 26".

Για τον Μπόρχα Μπαστόν: "Ο Μπόρχα θα πρέπει να βρει λύσεις. Πρέπει να καταλάβει ότι έβλεπε για τον εαυτό του ένα υψηλό ταβάνι για να βελτιωθεί, αλλά νομίζω ότι τώρα το βλέπει λιγότερο από εμένα".

Για τον Χόνι: "Το να είσαι ποδοσφαιριστής δεν είναι μόνο να δίνεις την μπάλα και να αμύνεσαι. Είναι επίσης η νοοτροπία, η συμπεριφορά και η δουλειά που κάνεις έξω από το γήπεδο. Πρέπει να αισθανθεί λίγο πιο υπεύθυνος γιατί είναι η πιο σημαντική μεταγραφή".

Για τον Οντιβέρος: "Έχει εκπληκτικά προσόντα, αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί εάν δεν προπονηθεί. Γνωρίζω καλύτερους πολύ καλύτερους από αυτόν ποδοσφαιριστές που τώρα δουλεύουν και ξυπνούν νωρίς. Να προσέχει, γιατί το ποδόσφαιρο περνά γρήγορα".

Photo credits: Malaga CF

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ