LA LIGA

Έκλεισε Σάντρο για τον Ιανουάριο η Ατλέτικο

Barcelona's Sandro Ramirez celebrates after scoring his side's 3rd goal during the Champions League group F soccer match between F.C. Barcelona and Ajax at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Oct. 21, 2014. Barcelona defeated Ajax 3-1. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Sandro Ramirez celebrates after scoring his side's 3rd goal during the Champions League group F soccer match between F.C. Barcelona and Ajax at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Oct. 21, 2014. Barcelona defeated Ajax 3-1. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ο 21χρονος Ισπανός επιθετικός, Σάντρο Ραμίρεθ, πέρασε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Ατλέτικο και θα αποκτηθεί τον... Ιανουάριο καθώς οι "κολτσονέρος" υπόκεινται σε τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών.

Μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε προσθήκες κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς η προσφυγή κατά της σχετικής τιμωρίας απερρίφθη, αλλά στην Ατλέτικο υλοποιούν τον προγραμματισμό τους.

Η πρώτη κίνηση ακούει στο όνομα του Σάντρο Ραμίρεθ. Ο 21χρονος Ισπανός επιθετικός πέρασε το Σάββατο (3/6) ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των "κολτσονέρος", οι οποίοι αναμένεται να καταβάλλουν στη Μάλαγα το ποσό των 6.000.000 ευρώ (ρήτρα αποδέσμευσής του από την ομάδα της Ανδαλουσίας).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, ο Σάντρο Ραμίρεθ θα προπονείται στη Μάλαγα υπό τις οδηγίες του Μίτσελ και θα αγωνίζεται με τους "αλμπιθελέστες" το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν, ενώ θα μετακινηθεί στην Ατλέτικο στις αρχές του 2018.

Ο νησιώτης επιθετικός (γεννηθείς στα Κανάρια Νησιά) ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Λας Πάλμας και γρήγορα εντάχθηκε στα αντίστοιχα της Μπαρτσελόνα (Μασία). Φόρεσε για μια διετία την "μπλαουγκράνα" φανέλα και το 2016 μετακόμισε στη Μάλαγα, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε 14 γκολ στη La Liga της τρέχουσας σεζόν.

Photo credits: AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ