ΙΣΠΑΝΙΑ

Διατηρήθηκε η απαγόρευση μεταγραφών της Ατλέτικο

Atletico Madrid head coach Diego Simeone talks to journalists during a news conference at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, May 1, 2017. Atletico Madrid will play a Champions League first leg semifinal soccer match against Real Madrid on Tuesday 2. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico Madrid head coach Diego Simeone talks to journalists during a news conference at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, May 1, 2017. Atletico Madrid will play a Champions League first leg semifinal soccer match against Real Madrid on Tuesday 2. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Το CAS δεν έκανε δεκτή την προσφυγή της Ατλέτικο Μαδρίτης κατά της πρωτόδικης απόφασης και έτσι οι Μαδριλένοι δεν θα μπορούν να κάνουν μεταγραφή ούτε στη καλοκαιρινή περίοδο.

Στο κενό έπεσε η προσφυγή της Ατλέτικο Μαδρίτης κατά της απαγόρευσης μεταγραφών που της είχε επιβληθεί από την FIFA. Οι "ροχιμπλάνκος" είχαν τιμωρηθεί για παραβίαση κανονισμών περί ανηλίκων (άρθρα 5, 9, 19 και 19β).

Συγκεκριμένα, είχαν κριθεί παράνομες ορισμένες από τις μεταγραφές που είχε κάνει η Ατλέτικο τη χρονική περίοδο από το 2007 μέχρι και το 2014 και αφορούσαν παίκτες κάτω των 18 ετών.

Οι Μαδριλένοι έφτασαν την υπόθεση μέχρι το CAS, όμως και εκείνο δεν έκανε δεκτή την αίτηση για μείωση της ποινής τους. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειωθεί το πρόστιμο που τους είχε επιβληθεί από τις 822.465 ευρώ στα 502.670 ευρώ.

Η απαγόρευση μεταγραφών παρέμεινε ως είχε κάτι που σημαίνει ότι το φετινό καλοκαίρι η Ατλέτικο δεν θα μπορεί να πραγματοποιήσει προσθήκες στο ρόστερ της, παρά μόνο να πάρει πίσω παίκτες που είχε δώσει δανεικούς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσει τους μεταγραφικούς της στόχους όπως είναι οι Σάντρο, Ντιέγκο Κόστα και Λακαζέτ και να περιοριστεί σε παίκτες όπως οι Βιέτο, Ντιόγκο Ζότα και Κρανεβίτερ που είχε δώσει με τη μορφή του δανεισμού. Η Ατλέτικο θα μπορεί να κάνει μεταγραφές από την 1η Ιανουαρίου του 2018.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ