ΣΚΩΤΙΑ

Δραστικές μειώσεις αποδοχών στην Ρέιντζερς

Δραστικές μειώσεις αποδοχών στην Ρέιντζερς

Η διοίκηση της Ρέιντζερς αποφάσισε να μειώσει τις αποδοχές των παικτών της κατά 75%.

Η Ρέιντζερς διανύει την πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας της καθώς τα οικονομικά προβλήματα την έχουν πνίξει.

Πρέπει να μειώσει το μπάτζετ της κατά 4,5 εκατομμύρια λίρες μέχρι το καλοκαίρι. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει η υψηλά αμειβόμενοι ποδοσφαιριστές να μειώσουν τις αποδοχές τους σε ποσοστό 75%. Τα μικρότερα συμβόλαια θα πρέπει να μειωθούν κατά 50% και 25% μέχρι τον Μάιο.

Για παράδειγμα, οι Στίβεν Ντέιβις και Άλαν ΜακΓκρέγκορ αμείβονται με 28.000 και 26.000 λίρες την εβδομάδα αντίστοιχα. Θα πρέπει να συμβιβαστούν και να "ξεπέσουν" στις 10.000 λίρες έκαστος!

Ο Κάιλ Μπάρτλεϊ, δανεικός στην Ρέιντζερς από την Άρσεναλ, δηλώνει για την κατάσταση: " Κάθε παίκτης που δέχεται μείωση αποδοχών σώζει τις δουλειές των υπολοίπων υπαλλήλων της ομάδας. Δεν νομίζω ότι κάποιος θέλει να φύγει, ωστόσο πρέπει ορισμένοι να αφήσουν τον σύλλογο να επανακάμψει.

Ανήκω στην Άρσεναλ. Τίποτα ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο. Είμαι ακόμα παίκτης της Ρέιντζερς. Είναι κρίμα που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος έχει έρθει σε τέτοια κρίση. Είναι μία τραγική στιγμή για τον σύλλογο".

Οι Γκρεγκ Γουάιλντ και Μέρβαν Σέλικ, αποφάσισαν να μην ζητήσουν αποζημίωση όπως δικαιούνταν βάσει των συμβολαίων τους, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να παίξουν τον δικό τους ρόλο στην διάσωση της ομάδας.

" Δέχτηκα να μην πάρω αποζημίωση ώστε να βοηθήσω τους υπάλληλους της ομάδας που έχουν οικογένειες. Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί αλλά ήταν σημαντικό να παίξω τον δικό μου ρόλο στην σωτηρία της Ρέιντζερς", τόνισε ο Γκρεγκ Γουάλιντ.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ