ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Το μισό εκ. του ΠΑΟΚ για Ούγκο Βιέιρά

Το μισό εκ. του ΠΑΟΚ για Ούγκο Βιέιρά

Διαβάστε τι λέει το ρεπορτάζ της abola για το ενδιαφέρον ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για τον επιθετικό της Μπενφίκα Ούγκο Βιέιρά

Ο Μιγκέλ Βίτορ ίσως να μην είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα αφήσει την Μπενφίκα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

Δημοσίευμα της abola κάνει λόγο σήμερα για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 24χρονο Πορτογάλο επιθετικό, Ούγκο Βιέιρά, που ανήκει στην Μπενφίκα και την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός σε Σπόρτινγκ Χιχόν και Ζιλ Βιθέντε.

"Τα δύο καλύτερα κλαμπ αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θέλουν τον Ούγκο Βιέιρά. Ο ΠΑΟΚ, που έχει αποκτήσει ήδη τον Μιγκέλ Βίτορ, θα προσπαθήσει να συμφωνήσει και με τον πρώην συμπαίκτη του. Αλλά δεν είναι διατεθειμένος να δαπανήσει πολλά χρήματα, μόνο μισό εκ. ευρώ.

Η Μπενφίκα αρχικά ζήτησε ένα εκ. ευρώ για την απελευθέρωση του Βιέιρά και ίσως η λύση βρεθεί κάπου στην μέση", αναφέρεται συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια τονίζεται ότι θα επιλέξει την ομάδα που θα τον συμφέρει οικονομικά: "Κάτι ανάλογο ισχύει και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και θα πάει σε όποια ομάδα του δίνει τα περισσότερα. Ο Παναθηναϊκός, ακόμη, και η Κιέβο διεκδικούν τον παίκτη, αλλά η εκδήλωση του ενδιαφέροντος δεν ήταν τόσο δυνατή".

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ