ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Θρίλερ με Κάμπελ στην Μπενφίκα

Θρίλερ με Κάμπελ στην Μπενφίκα

Μπενφίκα και Τζόελ Κάμπελ θέλουν να συνεργαστούν αλλά η Άρσεναλ και ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έχουν αποφασίσει τι θέλουν να κάνουν με τον Κοσταρικανό.

Η πιθανή μετακίνηση του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ, από την Άρσεναλ στην Μπενφίκα δε φαίνεται να είναι τόσο απλή, καθώς συμφωνούν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, εκτός από την ομάδα του Λονδίνου που βλέπει τα 10.000.000 να τη γοητεύουν, αλλά δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τον Κοσταρικανό.

Σύμφωνα με τα κοσταρικανά ΜΜΕ, ο ατζέντης του Τζόελ Κάμπελ βρίσκεται στη Λισαβόνα και μιλάει με τη διοίκηση των "αετών". Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύτηκε ο Χοακίμ Μπατίκα μπορεί να έχει πάρει τη σχετική άδεια από την Άρσεναλ, αλλά όλοι υπολογίζουν χωρίς το ξενοδόχο... που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Αρσέν Βενγκέρ.

Οι "αετοί" είναι έτοιμοι να διαθέσουν 10.000.000 ευρώ στην Άρσεναλ, προκειμένου να φέρουν στο "Ντα Λουζ" τον Κοσταρικανό διεθνή μεσοεπιθετικό, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι και ο Τζόελ είναι αποφασισμένος να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις προκειμένου να γίνει κάτοικος πορτογαλικής πρωτεύουσας.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ