ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Όλα καλά με Ντουγκλάο και Μπράγκα

Όλα καλά με Ντουγκλάο και Μπράγκα
Ντουγκλάο Μπράγκα

Το πρόβλημα που υπήρχε μεταξύ της Καβάλας και της Μπράγκα λύθηκε με αποτέλεσμα ο Ντουγκλάο να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Πορτογαλία.

Εδώ και λίγες εβδομάδες το Ντάγκλας Φερέιρα (ή αλλιώς Ντουγκλάο) είναι ποδοσφαιριστής της Μπράγκα, η οποία φυσικά και δεν περίμενε να ξυπνήσουν εδώ οι ομάδες μας για να κάνει την κίνηση της.

Βέβαια ο τρόπος με τον οποίο απέκτησε τα δικαιώματα του 24χρονου αμυντικού δεν άρεσε στους ανθρώπους της Καβάλας, που έβαλαν προσωρινό μπλόκο στα σχέδια τους.

Συγκεκριμένα Μπράγκα και Καβάλα τα είχαν βρει στο οικονομικό στο ξεκίνημα του καλοκαιριού, όμως η απόφαση της ΕΕΑ να υποβιβάσει αρχικά τους "Αργοναύτες" στην τέταρτη κατηγορία, οδήγησε τους Πορτογάλους στο να κλείσουν τον παίκτη χωρίς να δώσουν χρήματα στην ελληνική ομάδα.

Οι άνθρωποι της Καβάλας όμως δεν πιάστηκαν κορόιδα και πήγαν στην FIFA μπλοκάροντας προσωρινά τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου, που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στους επίσημους αγώνες της Μπράγκα.

Τα πράγματα ωστόσο άλλαξαν της τελευταία εβδομάδα και μετά από επαφή που υπήρξε μεταξύ των δυο συλλόγων το θέμα λύθηκε, με τον Ντουγκλάο να κάθεται για πρώτο φορά στον πάγκο της Μπράγκα στον αγώνα με την Γκιμαράες την Δευτέρα. Τώρα το αν πήρε κάποια λίγα χρήματα η Καβάλα δεν το γνωρίζουμε ακριβώς...

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ