ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Κοντά σε Ζούλιο Σέζαρ η Μπενφίκα

Κοντά σε Ζούλιο Σέζαρ η Μπενφίκα

Ο Ζούλιο Σέζαρ κλείνει στην Μπενφίκα, όπως αναφέρει η πορτογαλική "Record" και θα δώσει μάχη για την θέση του πρώτου γκολκίπερ με τον Αρτούρ.

Αν και ο Ορέστης Καρνέζης βρέθηκε πολύ κοντά στη Μπενφίκα, άλλος θα είναι εκείνος που θα πλαισιώσει τον Αρτούρ και θα αποτελέσουν το ντουέτο των τερματοφυλάκων των Αετών της Λισαβόνας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως αναφέρει η έγκυρη "Record", ο Ζούλιο Σέζαρ βρίσκεται πολύ κοντά στη σύναψη συμφωνίας με τους πρωταθλητές Πορτογαλίας και πως σήμερα αναμένεται να οριστικοποιηθεί το deal ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Το συμβόλαιο του διεθνούς Βραζιλιάνου τερματοφύλακα με την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2016, αλλά ο ίδιος επιθυμεί να το λύσει και να υπογράψει στη Μπενφίκα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 34χρονος θα βρεθεί στην πορτογαλική πρωτεύουσα για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και να ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Μένει να δούμε τι σημαίνει αυτό για τον Καρνέζη και το δικό του μέλλον, διότι φαινόταν να είναι κοντά στον δανεισμό του από την Ουντινέζε. Εν αναμονή λοιπόν...

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ