ΚΟΣΜΟΣ

Ραούλ: "Καλός, αλλά ακριβός ο Μπέιλ"

Ραούλ: "Καλός, αλλά ακριβός ο Μπέιλ"

Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ, θα επιστρέψει στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" για ένα επετειακό φιλικό παιχνίδι. Με αφορμή το γεγονός αυτό, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Αλ Σαντ όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον Αντσελότι, τον Μπέιλ αλλά και για τα μέλλον του στο σύλλογο του Κατάρ. Διαβάστε τι δήλωσε.

Λίγες μέρες πριν πατήσει ξανά το χορτάρι του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ο πάλαι ποτέ αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ, έδωσε μια συνέντευξη στην ιστοσελίδα της τωρινής ομάδας του, Αλ Σαντ.

Φυσικά οι ερωτήσεις που του έγιναν, αφορούσαν πολύ... Ρεάλ και Μπέιλ, χωρίς να παραλείπονται όμως αναφορές και στον Μουρίνιο ή στον Αντσελότι. Διαβάστε τι δήλωσε ο πρώην διεθνής επιθετικός των "μερένχες".

"Είμαι ενθουσιασμένος για την επιστροφή μου στη Μαδρίτη. Οι οπαδοί με αγαπούν και θέλω πολύ να επιστρέψω στο Μπερναμπέου", τα πρώτα λόγια του Ραούλ. Ενώ συνέχισε λέγοντας: "Έχω πληροφορηθεί ότι πωλούνται πολλά εισιτήρια κι αυτό είναι πολύ καλό. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι".

Έπειτα οι ερωτήσεις είχαν να κάνουν για τον Μουρίνιο και για τον Αντσελότι: "O Μουρίνιο πιστεύω έκανε πολύ καλή δουλεία με την ομάδα, αλλά και ο Αντσελότι είναι από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Πιστεύω θα πάει πολύ καλά".

Ραούλ: "Καλός, αλλά ακριβός ο Μπέιλ"

Για την μεταγραφή του Μπέιλ σχολίασε: "Προσωπικά πιστεύω ότι ο Μπέιλ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά παραείναι ακριβός. Η Τότεναμ έχει υπερεκτιμήσει κάπως τον παίκτη της".

Τέλος, όσο αφορά τις προσδοκίες τους για την νέα σεζόν με την Αλ Σαντ δήλωσε: "Εδώ στο Κατάρ έχω συναντήσει ανθρώπους που με αγαπούν και με εκτιμούν. Είμαι χαρούμενος που πέρυσι καταφέραμε και πήραμε το πρωτάθλημα. Τώρα πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο ώστε να πάμε καλά και φέτος. Απολαμβάνω ακόμα να παίζω ποδόσφαιρο κι αυτό είναι πολύ σημαντικό".

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ