ΙΣΠΑΝΙΑ

Επιστροφή στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" για τον Ραούλ

Real Madrid's Raul Gonzalez kisses his ring after scoring against AC Milan in their Champions League Group C soccer match played Wednesday, March 12, 2003 in Madrid, Spain. (AP Photo/Santiago Lyon)
Real Madrid's Raul Gonzalez kisses his ring after scoring against AC Milan in their Champions League Group C soccer match played Wednesday, March 12, 2003 in Madrid, Spain. (AP Photo/Santiago Lyon) AP

Η μεγάλη επιστροφή του Ραούλ στο γήπεδο όπου μεγαλούργησε με τη "βασίλισσα", ανακοινώθηκε και επίσημα από την ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η τωρινή ομάδα του Ισπανού, Αλ Σαάντ, θα αντιμετωπίσει τους "μερένγκες" σε φιλικό αγώνα στις 22 Αυγούστου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μέσω της ιστοσελίδας της, ανακοίνωσε και επίσημα ότι η Αλ Σαάντ θα είναι ο αντίπαλός της στο Τροφέο Μπερναμπέου. Αυτό σημαίνει και την επιστροφή του μεγάλου αρχηγού της Ρεάλ, Ραούλ, ο οποίος αγωνίστηκε 16 ολόκληρες σεζόν με τη φανέλα της.

Το παιχνίδι προγραμματίστηκε για την Πέμπτη 22 Αυγούστου και ο Ραούλ θα αγωνιστεί 45 λεπτά με την κάθε ομάδα, κάτι που ζήτησε ο ίδιος. Το καλοκαίρι του 2010 αποχαιρέτησε τη Ρεάλ και 3 χρόνια αργότερα, επιστρέφει "σπίτι" του.

Απαίτηση του κόσμου, μπορεί να χαρακτηριστεί το συγκεκριμένο φιλικό, μιας και οι περισσότεροι ήταν αρνητικοί από τη πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε η αποχώρηση του πρώην αρχηγού των Μαδριλένων, πριν 3 χρόνια.

Το όνειρό τους να τον ξαναδούν να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ θα πραγματοποιηθεί φέτος. Το καλοκαίρι αυτό για τον Ραούλ θα είναι ξεχωριστό, μιας και δεν θα αγωνιστεί μόνο στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", αλλά και σ' ένα ακόμα γήπεδο που αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Στις 27 Ιουλίου, η Σάλκε, η ομάδα που ο Ραούλ αγωνιζόταν τα δυο τελευταία χρόνια πριν πάει στο Κατάρ, προγραμμάτισε φιλικό με την Αλ Σαάντ εντός έδρας, όπου οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας, ήδη ετοιμάζουν μια θερμή υποδοχή στον Ισπανό.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ