ΚΟΣΜΟΣ

Όταν ο Λάζοβιτς χτυπήθηκε από αστυνομικό

Όταν ο Λάζοβιτς χτυπήθηκε από αστυνομικό
Λάζοβιτς

Ενα περίεργο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Σέρβο επιθετικό, Λάζοβιτς, έλαβε χώρα πέρσι μετά από αγώνα της Ζενίτ (video)

Ο Λάζοβιτς αυτή την περίοδο βρίσκεται στην ελληνική επικαιρότητα λόγω του "φλερτ" που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ. Γι' αυτό και ανατρέξαμε στο παρελθόν του, όπου εντοπίσαμε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη το καλοκαίρι του 2011 και είχε για πρωταγωνιστή τον Σέρβο επιθετικό και έναν αστυνομικό.

Μετά, λοιπόν, από παιχνίδι της Ζενίτ ο Λάζοβιτς κατευθύνθηκε προς την κερκίδα που βρίσκονταν οι οπαδοί της ρωσικής ομάδας προκειμένου να πετάξει την φανέλα του.

Ωστόσο, μόλις πλησίασε προς την κερκίδα ένας αστυνομικός προφανώς τον πέρασε για οπαδό που είχε εισέλθει στο γήπεδο και τον χτύπησε στο σώμα, αφήνοντας του, μάλιστα, και σημάδι. Το θέμα πήρε διαστάσεις στην Ρωσία και μάλιστα κυκλοφόρησε και βίντεο με το περιστατικό.

Οι ρωσικές αρχές πάντως αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ενώ ο Λάζοβιτς είχε δηλώσει πως:

"Εγώ απλώςπήγαναδώσω την φανέλα μουστους οπαδούςμετάτοπαιχνίδι, ότανένας αστυνομικόςεμφανίστηκε απόπίσω μουκαιμε χτύπησε στηνπλάτη.Δεν ξέρωγιατί συνέβη αυτό.Ίσως νόμιζε ότι ήμουν ένας από τουςοπαδούς."

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ