ΚΟΣΜΟΣ

Νίκη με Σουάρες η Ουρουγουάη

Νίκη με Σουάρες η Ουρουγουάη

Με τον Λουίς Σουάρες να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ, η Ουρουγουάη νίκησε 1-0 τη Γαλλία σε φιλική αναμέτρηση στο Μοντεβιδέο. (videos)

Μόλις πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Λουίς Σουάρες νίκησε τον Στεβ Μανταντά και χάρισε στην Ουρουγουάη τη νίκη με 1-0 επί της Γαλλίας.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ δέχθηκε την πάσα του Μάξι Περέιρα στο 50' και από πλάγια θέση με ωραίο πλασέ (με το εξωτερικό) πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα για τους "τρικολόρ" στα δέκα παιχνίδια επί εποχής Ντιντιέ Ντεσάμπ στον πάγκο.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (Ταμπάρες): Μουσλέρα, Μ. Περέιρα, Λουγάνο (46' Σκότι), Κάσερες, Κοάτες, Α. Περέιρα (71' Ροντρίγκες), Γκαργκάνο, Αρέβαλο (46' Εγουρέν), Λοδέιρο (46' Ραμίρες), Φορλάν (46' Σουάρες), Καβάνι (66' Ερνάντες)

ΓΑΛΛΙΑ (Ντεσάμπ): Μανταντά, Σανιά, Κοσιελνί, Μανγκαλά, Τρεμουλινάς, Καπού (67' Γκιλαβογκί), Ματουιντί (76' Καμπάι), Παγιέ, Βαλμπουενά (67' Γκρενιέ), Γκουρκούφ (58' Λακαζέτ), Ζιρού (58' Γκομίς)

Σε άλλο διεθνές φιλικό που διεξήχθη σήμερα στο Άαλμποργκ, η Δανία νίκησε 2-1 με ανατροπή τη Γεωργία. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τζάρια στο 52', αλλά ο Πέντερσεν στο 77' (από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα) και ο Έρικσεν στο 89' χάρισαν τη νίκη στους Δανούς.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ