ΚΟΣΜΟΣ

Νίκες για Βραζιλία και Ισπανία

Νίκες για Βραζιλία και Ισπανία

Με γκολ του Χουλκ η Βραζιλία επικράτησε 1-0 της Νότιου Αφρικής, ενώ φιλική νίκη πέτυχε και η Ισπανία με 5-0 επί της Σ.Αραβίας με σκόρερς τους Καθόρλα, Πέδρο (2), Τσάβι και Νταβίντ Βίγια που επέστρεψε με γκολ (videos)

Με γκολ του Χουλκ η Βραζιλία νίκησε 1-0 την Νότιο Αφρική σε φιλική αναμέτρηση στο "Morumbi" του Σάο Πάουλο.

Ο άσος της Ζενίτ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με άπιαστο σουτ μέσα από την περιοχή στο 74', ενώ σε όλο το ματς έπαιξε για τους "μπαφάνα-μπαφάνα" ο Κουμάλο του ΠΑΟΚ.

Σε άλλο διεθνές φιλικό, η Ισπανία επικράτησε με 5-0 της Σαουδικής Αραβίας (του Φρανκ Ράικαρντ) στην Ποντεβέδρα, με τον Νταβίντ Βίγια να επιστρέφει με γκολ στην "Furia Roja" μετά τον τραυματισμό του, έστω και με πέναλτι.

Ο Βίγια σκόραρε στο 63' από τα 11 βήματα, ενώ τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Καθόρλα (22'), Πέδρο (28' και 73') και Τσάβι (47').

Η σύνθεση της Βραζιλίας...

Ντιέγκο Άλβες, Ντάνι Άλβες, Νταβίντ Λουίζ, Ντεντέ, Μαρσέλο (59' Αλέξ Σάντρο), Ρόμουλο (63' Παουλίνιο), Ραμίρες, Λούκας Μόουρα (71' Ζόνας), Οσκάρ, Νεϊμάρ (89' Αρούκα), Λεάντρο Νταμιάο (63' Χουλκ).

Η σύνθεση της Ισπανίας...

Βίκτορ Βαλντές (72' Κασίγιας), Χουανφράν, Αλμπιόλ, Πικέ (46' Σέρχιο Ράμος), Μονρεάλ, Μπουσκέτς (61' Ινιέστα), Μπενιάτ, Φάμπρεγκας (46' Τσάβι), Καθόρλα (61' Νταβίντ Σίλβα), Πέδρο, Τόρες (53' Βίγια).

Βραζιλία - Νότιος Αφρική 1-0

Ισπανία - Σαουδική Αραβία 5-0

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ