ΚΟΣΜΟΣ

Μουρίνιο: "Ευχαριστώ τίμιε Πάντεβ"

Μουρίνιο: "Ευχαριστώ τίμιε Πάντεβ"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έριξε νέα καρφιά για τις διαδικασίες ανάδειξης του τεχνικού της χρονιάς και ευχαρίστησε τον Γκόραν Πάντεβ για τη δημόσια τοποθέτησή του πως ψήφισε τον ίδιο και όχι -όπως υποστηρίζει η FIFA- τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

"Η πρόθεσή μου ήταν μόνο μία: να αντιληφθεί ο κόσμος για ποιο λόγο δεν πήγα στην εκδήλωση που έγινε στη Ζυρίχη. Μου είχαν πει πως υπήρχαν κάποιες σκιές στη διαδικασία, τώρα υπάρχουν και οι αποδείξεις.

Πιθανότατα δεν θα κέρδιζα εγώ τον τίτλο και δεν θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα με αυτό. Τουλάχιστον όμως τα πράγματα τώρα έγιναν πιο καθαρά και κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει για το γεγονός ότι απουσίαζα από την εκδήλωση", τόνισε αρχικά ο Μουρίνιο, για να συνεχίσει:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Πάντεβ που ήταν ένα από τα πολλά άτομα που με είχαν πάρει για να με προειδοποιήσουν πως υπήρχαν κάποιες σκιές στη διαδικασία.

Θέλω να τον ευχαριστήσω που είχε το κουράγιο και τη δύναμη να αντιμετωπίσει δημόσια αυτό το θέμα, επειδή οι άλλοι μου είπαν κάποια πράγματα αλλά θέλησαν να παραμείνουν στην ανωνυμία.

Η θέση αυτή είναι απόλυτα σεβαστή και δεν θέλω να τους κρίνω αλλά το σίγουρο είναι πως αυτό που έκανε ο Πάντεβ ήταν πολύ δύσκολο".

Ο "special one" ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν θα έρθει η καταστροφή αν δεν πάρει το Champions League με τη Ρεάλ ( "έχω ήδη κατακτήσει δύο, υπάρχουν πολλοί μεγάλοι προπονητές που δεν έχουν πάρει ποτέ το τρόπαιο") ενώ αναφορικά με το μέλλον του ήταν αινιγματικός:

"Όλοι ξέρουν πως έχω ένα περιπετειώδες πνεύμα και αυτό είναι δύσκολο για την οικογένειά μου. Θα δούμε τι θα συμβεί. Μετά από Πορτογαλία, Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία, δεν είναι εύκολο να επιλέξω έναν νέο προορισμό.

Ίσως να είναι μία επιστροφή στο παρελθόν. Υπάρχουν πράγματα που είναι να συμβούν και ουδείς φαντάζεται".

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ