ΚΟΣΜΟΣ

Στα μαχαίρια Πάντεβ-FIFA ελέω... Μουρίνιο!

Napoli's Macedonian forward Goran Pandev (L) celebrates with Napoli's Uruguayan forward Edinson Cavani after scoring during the Serie A football match SSC Napoli vs Atalanta at San Paolo Stadium in Naples on March 17, 2013.  AFP PHOTO / CARLO HERMANNCARLO HERMANN,CARLO HERMANN/AFP/Getty Images
Napoli's Macedonian forward Goran Pandev (L) celebrates with Napoli's Uruguayan forward Edinson Cavani after scoring during the Serie A football match SSC Napoli vs Atalanta at San Paolo Stadium in Naples on March 17, 2013. AFP PHOTO / CARLO HERMANNCARLO HERMANN,CARLO HERMANN/AFP/Getty Images NAPOLI'S MACEDONIAN FORWARD GORAN PANDEV (L) CELEBRATES WITH NAPOLI'S URUGUAYAN FORWARD EDINSON CAVANI AFTER SCORING DURING THE SERIE A FOOTBALL MATCH SSC NAPOLI VS ATALANTA AT SAN PAOLO STADIUM IN NAPLES ON MARCH 17, 2013. AFP PHOTO / CARLO HERMANNCARLO HERMANN,CARLO HERMANN/AFP/GETTY IMAGES

Τελικά ψήφισε ή όχι τον Ζοζέ Μουρίνιο για προπονητή της χρονιάς ο Γκόραν Πάντεβ; Η FIFA δημοσίευσε το έγγραφο που αποδεικνύει το αντίθετο με τον παίκτη να απαντά: "Δεν είναι αυτή η υπογραφή μου..."

Το κεφάλαιο "κορυφαίος προπονητής για το 2012" απέκτησε νέα επεισόδια. Μετά τις δηλώσεις Μουρίνιο όπου ουσιαστικά αμφισβήτησε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (νικητής ο Ντελ Μπόσκε) αλλά και την υποστήριξη που βρήκε στο πρόσωπο του άλλοτε παίκτη του, Γκόραν Πάντεβ ( "δεν ψήφισα Ντελ Μπόσκε αλλά Μουρίνιο"), η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία πέρασε στην αντεπίθεση.

Μετά την πρόσφατη αρχική της τοποθέτηση πως ο Πάντεβ λέει ψέματα για Μουρίνιο και πως οι 3 προπονητές στους οποίος έδωσε την ψήφο του ήταν οι Ντελ Μπόσκε, Μαντσίνι και Κλοπ, την Παρασκευή προχώρησε και σε παρουσίαση... ντοκουμέντων.

Συγκεκριμένα, έβγαλε στη δημοσιότητα το φαξ που εστάλη από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Σκοπίων με τις προτιμήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της ομάδας και του αρχηγού Πάντεβ, όπου φαίνεται καθαρά πως ο επιθετικός των "παρτενοπέι" δεν είχε δώσει ψήφο στον "special one".

"Το φαξ έχει την υπογραφή τόσο του ομοσπονδιακού τεχνικού όσο του αρχηγού, υπάρχει επίσης η υπογραφή του γενικού γραμματέα και η επίσημη σφραγίδα της ομοσπονδίας των Σκοπίων στο έγγραφο, όπου έχουν καταγραφεί οι προτιμήσεις τους", ανέφερε χαρακτηριστικά η FIFA, με το έγγραφο να δείχνει πως ο Πάντεβ ψήφισε κατά σειρά τους Ντελ Μπόσκε, Μαντσίνι και Κλοπ.

Στα μαχαίρια Πάντεβ-FIFA ελέω... Μουρίνιο!

Το έγγραφο της ομοσπονδίας των Σκοπίων που έβγαλε στη δημοσιότητα η FIFA...

Από την πλευρά του πάντως, ο παίκτης υποστήριξε με δηλώσεις του στην ιταλική ιστοσελίδα "Calciomercato.com" πως αυτή δεν είναι η υπογραφή του!

"Δεν θέλω να κάνω επίσημες δηλώσεις επειδή έχουμε να παίξουμε ένα σημαντικό ματς στο Βέλγιο. Μπορώ μόνο να πω πως εκείνη η υπογραφή στο φαξ δεν είναι δική μου.

Ο Μουρίνιο είναι ο αγαπημένος μου, το ξέρουν όλοι αυτό...", δήλωσε χαρακτηριστικά το απόγευμα της Παρασκευής.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ