ΚΟΣΜΟΣ

H FIFA βγάζει ψεύτη τον Πάντεβ!

H FIFA βγάζει ψεύτη τον Πάντεβ!

Η παγκόσμια ομοσπονδία απάντησε στην καταγγελία του Γκόραν Πάντεβ περί νοθείας στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο προπονητή της χρονιάς, ισχυριζόμενη πως ο άσος της Νάπολι δεν επέλεξε τον Μουρίνιο.

Οι δηλώσεις του Γκόραν Πάντεβ πως είχε ψηφίσει υπέρ του Ζοζέ Μουρίνιο στην ψηφοφορία για τον τεχνικό της χρονιάς αλλά η FIFA ανακοίνωσε πως εκείνος είχε επιλέξει τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, δεν έμειναν άνευ σχολιασμού.

Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου έδωσε μάλιστα σκληρή απάντηση μέσω του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων Dpa, ισχυριζόμενη πως ο άσος της Νάπολι λέει ψέματα και ότι υπάρχει και το γραπτό που το αποδεικνύει.

"Ο Πάντεβ ψήφισε τρεις τεχνικούς που εμφανίζονται στη δημοσιευμένη λίστα: Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, Ρομπέρτο Μαντσίνι και Γιούργκεν Κλοπ", αναφέρει χαρακτηριστικά η FIFA.

Οι άνθρωποί της τονίσαν επίσης πως υπάρχει στα γραφεία της ομοσπονδίας το φαξ της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας των Σκοπίων που εστάλη στις 9 Νοεμβρίου, και το οποίο περιλαμβάνει τους ψήφους του ομοσπονδιακού τεχνικού Τσέντομιρ Γιανέβσκι και του αρχηγού Πάντεφ.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ