ΚΟΣΜΟΣ

Εξηγήσεις Σλούτσκι για το δανεισμό του Νέτσιντ

Εξηγήσεις Σλούτσκι για το δανεισμό του Νέτσιντ
Νέτσιντ

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σλούτσκι, απάντησε στα πιεστικά ερωτήματα των Ρώσων δημοσιογράφων για την απόφαση να δοθεί ο Νέτσιντ στον ΠΑΟΚ

Ο Λέοντιν Σλούτσκι, προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μίλησε χθες στους Ρώσους δημοσιογράφους σχετικά με τον δανεισμό του Τόμας Νέτσιντ στον ΠΑΟΚ.

Ο 42χρονος τεχνικός εξήγησε το σκεπτικό του που τον οδήγησε στο να ανάψει το "πράσινο φως" για να πάει ο υψηλόσωμος φορ στην Τούμπα.

"Για να επανέλθει ο Νέτσιντ στο επίπεδο που βρισκόταν πριν τον τραυματισμό του, χρειάζεται να παίζει σταθερά. Δυστυχώς, στην τωρινή κατάσταση στην ΤΣΚΚΑ, δεν μπορούσαμε να το εγγυηθούμε αυτό. Ένας παίκτης χωρίς αγώνες, μετά από ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό, δεν θα μπορέσει ποτέ να έρθει στα επίπεδα που επιδιώκει, ακόμη κι αν αγωνίζεται για 15-20 λεπτά"σημείωσε.

Πρόσθεσε ακόμη: " Ο ΠΑΟΚ του υπόσχεται την ευκαιρία να παίζει σε ένα ολόκληρο παιχνίδι, συν το ότι θα παίξει και αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι σημαντικό για μας να επιστρέψει σε έξι μήνες υγιής και δυνατός, παρά να τον κρατήσουμε στην ομάδα με πολύ μικρό χρόνο παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο".

Σε επισήμανση τέλος των δημοσιογράφων πώς από τους παίκτες που έφυγαν δανεικοί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μόνο ο Βάγκνερ Λοβ επέστρεψε, ο Σλούτσκι σχολίασε: "Ευκαιρία να επιστρέψει και ο Νέτσιντ".

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ