ΚΟΣΜΟΣ

Από τα 20 στα 7.000.000 το χρόνο για Ετό'ο

Από τα 20 στα 7.000.000 το χρόνο για Ετό'ο

Η Ανζί δεν είναι διατεθειμένη να χρυσώσει εκ νέου τον Σαμουέλ Ετό και ετοιμάζεται να του κάνει πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του με... μόλις 7 εκ.ευρώ το χρόνο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η οικονομική κρίση επηρεάζει ακόμα και τους Ρώσους κροίσους στην τσέπη. Τρανό παράδειγμα η περίπτωση του Σαμουέλ Ετό, με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" να αποκαλύπτει πως η Ανζί έχει την πρόθεση να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Καμερουνέζο φορ αλλά συζητάει σε εντελώς διαφορετική βάση όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Το καλοκαίρι του 2011 οι Ρώσοι είχαν δελεάσει τον Ετό'ο να αφήσει την Ιταλία και την Ίντερ προσφέροντάς του ένα ηγεμονικό τριετές συμβόλαιο έναντι 20.000.000 ευρώ το χρόνο (!), όμως τώρα έχουν αποφασίσει να να "πέσουν" αρκετά από αυτό το ποσό.

Συγκεκριμένα, η πρόταση που θα γίνει στον 32χρονο φορ για να επεκτείνει τη συνεργασία του θα είναι για συμβόλαιο με ετήσιο κασέ 7 εκ.ευρώ το χρόνο, δηλαδή σχεδόν το 1/3 σε σχέση με το προηγούμενο.

Από την πλευρά του, ο τρις πρωταθλητής Ευρώπης (2 φορές με τη Μπαρτσελόνα & 1 με την Ίντερ) έχει δηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν πως δεν υπέγραψε στην ομάδα από το Νταγκεστάν για τα χρήματα και μένει να δούμε αν θα πει "ναι" στη νέα ψαλιδισμένη πρόταση.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ