ΙΤΑΛΙΑ

Θανατικές απειλές κατά των παικτών της Λάτσιο

Θανατικές απειλές κατά των παικτών της Λάτσιο

Η Λάτσιο κατήγγειλε επίσημα πως ποδοσφαιριστές της δέχτηκαν απειλητικά τηλεφωνήματα ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στη Ρόμα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Την ώρα που οι παίκτες της Ρόμα και της Λάτσιο προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας (19:00, live από την πλατφόρμα του Sport24.gr), κάποιοι θέλησαν να βάλουν... μπουρλότο στο κλασικό ντέρμπι της "αιώνιας πόλης".

Όπως κατήγγειλε επισήμως η Λάτσιο σε συνέντευξη Τύπου μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας του συλλόγου, Στέφανο Ντε Μαρτίνο, παίκτες της ομάδας δέχτηκαν απειλητικά τηλεφωνήματα στα σπίτια τους, με αγνώστους να τους προειδοποιούν πως "πρέπει" να χάσουν τον τελικό για να μην έχουν... άσχημα ξεμπερδέματα.

"Οι απειλές έφτασαν σε 3-4 παίκτες μας. Δεν είναι ευχάριστο να ακούς να σου λένε "πρέπει να χάσετε διαφορετικά θα σας σκοτώσουμε", τόνισε με δηλώσεις του ο πρόεδρος των "λατσιάλι", Κλαούντιο Λοτίτο, και πρόσθεσε:

"Η Λάτσιο έχει ήδη προχωρήσει σε καταγγελία, η επισημοποιήση θα έρθει μετά το τέλος του παιχνιδιού. Πρόκειται για κάποιους αναίσθητους, οι πραγματικοί φίλαθλοι θα δώσουν ζωή σε μία γιορτή του αθλητισμού".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ