ΡΟΜΑ

Αντρεατσόλι: "Όλα ή τίποτα"

Αντρεατσόλι: "Όλα ή τίποτα"

Πολλά περισσότερα από ένα τρόπαιο κρίνονται στον τελικό του Coppa Italia σύμφωνα με τον Αουρέλιο Αντρεατσόλι και ο νικητής τα παίρνει όλα. Ακόμα, ο Ιταλός τεχνικός ευχαρίστησε τους παίκτες του και τόνισε πως του δίνεται η ευκαιρία να γράψει ιστορία.

Όλα ή τίποτα... Έτσι βλέπει τον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας ο Αουρέλιο Αντρεατσόλι όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου και αυτό γιατί ο νικητής θα πάρει το τρόπαιο νικώντας τον μισητό του αντίπαλο και ταυτόχρονα μία θέση στο Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Ρόμα:

"Αυτό διαφέρει από τα υπόλοιπα ντέρμπι, καθώς κρίνεται ένα τρόπαιο, μία θέση στο Europa League και η υπερηφάνεια. Τι είναι πιο σημαντικό; Δεν έχει σημασία, είναι όλα ή τίποτα.

Φυσικά το μερίδιό μου είναι μικρό για τον δρόμο προς τον τελικό, αλλά αν πρέπει να ευχαριστήσω κάποιον είναι τους παίκτες. Όλοι μας, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στους παίκτες και σε όσα έχουν κάνει φέτος.

Γνωρίζω πως έχω την ευκαιρία να γράψω ιστορία, αφού θα έχω κατακτήσει το 10ο κύπελλο για τη Ρόμα. Αισθανόμασταν πίεση μέσα στη βδομάδα, αλλά προσπαθήσαμε να κάνουμε το κανονικό πρόγραμμα. Η μόνη μεγάλη διαφορά ήταν πως κοιμόμασταν στο προπονητικό κέντρο από το βράδυ της Παρασκευής".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ