ΙΤΑΛΙΑ

Πόλεμος στο Twitter με τον Σισέ

Πόλεμος στο Twitter με τον Σισέ
Τζιμπρίλ Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδούς της Λάτσιο στο Twitter και απάντησε... ανάλογα (video).

Ο Σισέ παρότι προσπάθησε πολύ δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στην Λάτσιο κι έτσι έξι μήνες μετά αποχώρησε από την Ρώμη με προορισμό το Λονδίνο και την ΚΠΡ με την οποία σκόραρε στο ντεμπούτο του αν και έμαθε πως θα αγωνιστεί μόλις δυο ώρες πριν από τη σέντρα.

Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter φρόντισε να αποχαιρετήσει τους φίλους της Λάτσιο, όμως υπήρχαν και μερικοί που του επιτέθηκαν με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς.

Ο Γάλλος άσος δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και απάντησε σε ανάλογο ύφος, ενώ σε κάποιους άλλους αρκέστηκε απλά στην ειρωνεία.

Απαντώντας στις ύβρεις ενός Ιταλούς οπαδού, απάντησε: "Μία παλιομαϊμού; Είμαι ειλικρινά σοκαρισμένος. Εσείς οι δυο είστε γαμ#@$ άμυαλοι και θα έπρεπε να ντρέπεστε".

Ο Ιταλός οπαδός της Λάτσιο συνέχισε, λέγοντας του: "Ψόφα νέγρε μπάσταρδε, οι οπαδοί της Λάτσιο σε μισούν".

Στη συνέχεια ο διάλογος συνεχίστηκε, με τον Σισέ να απαντάει και πάλι: "Έκανα retweet μόνο και μόνο για να δείξω στον κόσμο πόσο γαμ#@$@ ηλίθιοι υπάρχουν και πως επειδή έφυγα από την ομάδα τους είμαι ένας γαμ#$@ νέγρος που πρέπει να πεθάνει".

Στη συνέχεια είπε σε έναν ακόμα οπαδό στα ιταλικά: "Είσαι σκατ@#$@#νιος. Δεν καταλαβαίνω ανθρώπους όπως εσύ, είσαι γαμ#@$@ ρατσιστής"

Η κορυφαία ατάκα πάντως που είπε ο Τζιμπρίλ: "Τι έγινε, σήμερα η παρέλαση των ηλιθίων" ( Wow is it the idiot parade today)

Αναγνώριση

Βέβαια να πούμε πως αρκετοί φίλοι τόσο από την Αγγλία όσο και από Ελλάδα και Ιταλία στήριξαν τον Σισέ και πήραν το μέρος του, λέγοντας πως δεν χρειάζεται να ασχολείται μαζί τους.






TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ