ΙΤΑΛΙΑ

Περήφανος ο Κόντε

Περήφανος ο Κόντε

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε με πολύ καλά λόγια για την εικόνα της ομάδας του απέναντι στη Νάπολι και επέμεινε ότι η Μίλαν παραμένει φαβορί για την κατάκτηση του σκουντέτο παρά την μείωση της απόστασης από την κορυφή.

Ο 42χρονος τεχνικός παρουσιάστηκε πάρα πολύ ευτυχισμένος με την επιβλητική νίκη με 3-0 επί της Νάπολι.

Τα γκολ του Μπονούτσι, του Βίνταλ και του Κουαλιαρέλλα στο δεύτερο ημίχρονο έφεραν την Γιουβέντους 2 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν στην μάχη του τίτλου.

"Τις δυο τελευταίες εβδομάδες νικήσαμε καθαρότατα την Ίντερ και την Νάπολι ομάδες που βρίσκονταν σε καλύτερο επίπεδο από εμάς πριν από το ξεκίνημα της χρονιάς σε θέματα ποιότητας και οργάνωσης.

Η νίκη απέναντι στην Νάπολι πρέπει να αποτελέσει πηγή υπερηφάνειας γιατί η Νάπολι είναι ομάδα που έπαιξε πολύ καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ και εξελίσσεται διαρκώς υπό την επίβλεψη του Γουόλτερ Ματζάρι. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και για αυτά που κατάφεραν απόψε. Βελτιωνόμαστε και από ψυχολογικής άποψης" δήλωσε σε ιταλικό δίκτυο ο τεχνικός των "μπιανκονέρι".

Παρά το γεγονός ότι η Γιουβέντους βρίσκεται σε απόσταση επαφής από την Μίλαν, η οποία ήρθε ισόπαλη με την Κατάνια το Σάββατο, ο Κόντε φάνηκε μετρημένος στις δηλώσεις για τις πιθανότητες της Γιουβέντους να κερδίσει στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά απάντησε:

" Θα εκμεταλλευτούμε κάθε στραβοπάτημα της Μίλαν καθώς είναι στο χέρι της αν θα κερδίσει η αν θα χάσει το πρωτάθλημα γιατί διαθέτει προσωπικό που καμιά άλλη ομάδα δεν έχει. Είναι πολύ δυνατή ομάδα η οποία κέρδισε πέρυσι το πρωτάθλημα και τώρα είναι πρώτη παρά τους πολλούς τραυματισμούς που έχουν. Βρίσκονται επίσης στην διεκδίκηση του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ