ΙΤΑΛΙΑ

"Ο Καβάνι πρόδωσε το Θεό και τα παιδιά του"

"Ο Καβάνι πρόδωσε το Θεό και τα παιδιά του"

Η σύζυγός του Έντινσον Καβάνι μίλησε με σκληρά λόγια για την κρυφή ερωτική σχέση του "Ματαδόρ" και αποκάλυψε πως θα ταξιδέψει σύντομα στην Ιταλία για το... τελικό "ξεκαθάρισμα".

"Εγώ τον αγαπώ ακόμα και εάν έχει τελειώσει η σχέση μου με τον Έντινσον θέλω να μου το πει κατά πρόσωπο.

Σύντομα θα βρεθώ ξανά στην Ιταλία και θα τα πούμε απευθείας", τόνισε η Μαρία Σολεδάδ σε συνέντευξή της στο εβδομαδιαίο ιταλικό περιοδικό "Chi", λίγο μετά τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τον Έντινσον Καβάνι μαζί με την Μαρία Ροσάρια Βεντρόνε.

Όσον αφορά στο τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγό της, δήλωσε: "Δεν την γνωρίζω, δεν ξέρω τίποτα για αυτήν.

Το σίγουρο είναι πως πριν βάλω στο σπίτι των γονιών μου έναν παντρεμένο που απέκτησε πριν έξι μήνες δεύτερο γιο, θα το είχα σκεφτεί δύο φορές.

"Ο Καβάνι πρόδωσε το Θεό και τα παιδιά του"

Ο Καβάνι μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Σολεδάδ

Όπως όμως έκανε λάθος εκείνη, έκανε λάθος και ο άντρας μου. Ο Θεός θα τον κρίνει. Ο Έντινσον τον πρόδωσε, μαζί με την οικογένειά του και τα παιδιά του".

Για να καταλήξει η Μαρία Σολεδάδ με αναφορά στο γιο της Μπαουτίστα: "Κάθε ημέρα με ρωτάει για τον πατέρα του. Πότε επιστρέφει, πότε θα πάμε να τον βρούμε. Είναι δύσκολο να πρέπει να κρύβω τα δάκρυά μου και να του απαντάω".

"Ο Καβάνι πρόδωσε το Θεό και τα παιδιά του"

Η γυναίκα που "έκλεψε την καρδιά" του "Ματαδόρ" Μαρία Ροσάρια Βεντρόνε

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ