ΙΤΑΛΙΑ

Λούλιτς: "Μου φιλούν το δεξί πόδι..."

Λούλιτς: "Μου φιλούν το δεξί πόδι..."

Ο Σέναντ Λούλιτς αποκάλυψε πως οι οπαδοί της Λάτσιο που τον συναντούν στο δρόμο έχουν φτάσει στο σημείο να του φιλούν το δεξί πόδι, με το οποίο σκόραρε κόντρα στη Ρόμα στον τελικό του Coppa Italia!

Ο Βόσνιος άσος έγραψε ιστορία με τη Λάτσιο καθώς με το γκολ του στο 71' του τελικού κόντρα στη Ρόμα έκρινε το πιο σημαντικό ντέρμπι στην ιστορία των δύο ομάδων και με δηλώσεις του στο Lazio Style Channel μίλησε για τα εκπληκτικά συναισθήματα που βίωσε και εξακολουθεί να βιώνει...

"Μετά από δύο ημέρες και ακόμα δεν έχω καταφέρει να το πιστέψω, ήταν μία εκπληκτική βραδιά. Την ημέρα μετα΄τον αγώνα ακόμα και στο δρόμο όλοι μου φιλούσαν το δεξί πόδι, αυτό με το οποίο πέτυχα το γκολ", τόνισε χαρακτηριστικά, και συνέχισε:

"Την επόμενη ημέρα του τελικού συνέβησαν απίστευτα πράγματα, στο δρόμο δεν είναι όπως πριν. Ο κόσμος τώρα σε αναγνωρίζει περισσότερο και φτάνει στο σημείο να σου φιλάει τα πόδια.

Στην Ιταλία είστε τρελοί για το ποδόσφαιρο, κυρίως στη Ρώμη. Μετά τον αγώνα έφυγα για την Ελβετία για να βρεθώ με τους δικούς μου και να ηρεμήσω.

Λούλιτς: "Μου φιλούν το δεξί πόδι..."

Οι οπαδοί θέλουν να μου κάνουν μνημείο; Θα δούμε όταν επιστρέψω στη Ρώμη. Τώρα θα ενσωματωθώ με την εθνική ομάδα αλλά το γκολ θα το ξαναδώ πάρα πολλές φορές.

Εγώ απλά σκόραρα αλλά δεν παίρνω όλα τα εύσημα επειδή όλη η ομάδα μπήκε στην ιστορία. Το ντέρμπι; Κατάλαβα τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι όταν τους είδα όλους να κλαίνε και όχι μόνο τους οπαδούς".

Τέλος, ο 27χρονος αριστερός μπακ-χαφ σημείωσε: "Έχουν περάσει δύο ημέρες αλλά δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω τι συνέβη. Θα μου χρειαστούν μερικές εβδομάδες, ίσως χρόνια για να το συνειδητοποιήσω όλο αυτό".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ