ΣΤΗΛΕΣ

Η συλλεκτική πλάκα της Λάτσιο για το Κόπα Ιτάλια

Η συλλεκτική πλάκα της Λάτσιο για το Κόπα Ιτάλια

Η Λάτσιο γιόρτασε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στη Ρόμα τοποθετώντας μία ξεχωριστή πλάκα στο εσωτερικό του προπονητικού της κέντρου. Διαβάστε λεπτομέρειες (photos).

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας με τη νίκη επί της Ρόμα βρίσκεται ήδη μέσα στις καρδιές των τιφόζι της Λάτσιο, όμως οι άνθρωποι της Λάτσιο θέλησαν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου να την "χαράξουν" και πάνω σε μία πλάκα.

Για το λόγο αυτό τοποθέτησαν στο εσωτερικό του αθλητικού κέντρου του Φορμέλο μία πλάκα με όλα τα τελευταία θετικά αποτελέσματα της ομάδας απέναντι στη συμπολίτισσα Ρόμα.

"4 στα 5" γράφει στο πάνω μέρος η πλάκα και από κάτω ακριβώς υπάρχουν τα αποτελέσματα στα πέντε τελευταία ραντεβού των δύο ομάδων (τις σεζόν 2011-12 και 2012-13), με τους "λατσιάλι" να μετρούν 4 νίκες σε αυτά ενώ υπάρχει και ένα ισόπαλο αποτέλεσμα.

Φυσικά το "Ρόμα-Λάτσιο 0-1" που ήταν και το αποτέλεσμα του κυριακάτικου τελικού είναι χαραγμένο με μεγαλύτερα γράμματα, ενώ πιο κάτω υπάρχει η χαρακτηριστική φράση: "S.S. Lazio 1900, η πρώτη ομάδα της πρωτεύουσας. Ευχαριστούμε που μας χαρίσατε ένα όνειρο".

Η συλλεκτική πλάκα της Λάτσιο για το Κόπα Ιτάλια

Mπροστά από την πλάκα που κοσμεί πλέον το Φορμέλο φωτογραφήθηκε ήδη Σέρτζιο Φλόκαρι, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων στον ραδιοφωνικό σταθμό των "λατσιάλι" (Lazio Radio Style):

"Οι οπαδοί και η ομάδα έκαναν σπουδαία ομαδική δουλειά, αξίζαμε τη νίκη. Αυτές τις ημέρες μπορεί να δει κανείς πόσο διαφορετικό είναι το στιλ των λατσιάλι.

Αυτό το Κύπελλο είναι για τον κόσμο της Λάτσιο, που ήταν πάντα μαζί μας. Το απολαμβάνουμε. Γνωρίζουμε ότι γράψαμε ιστορία".

Τα tweets της Λάτσιο για τη συλλεκτική πλάκα στο Φορμέλο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ