ΙΤΑΛΙΑ

Λίπι: "Βλέπω τον εαυτό μου στον Αλέγκρι"

Λίπι: "Βλέπω τον εαυτό μου στον Αλέγκρι"

Την άποψη ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι της Μίλαν του θυμίζει πολύ τον εαυτό του σε νεαρότερη ηλικία, εξέφρασε ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Ιταλίας, Μαρτσέλο Λίπι. Εγκώμια και για Ματσάρι-Πραντέλι.

O "Πολ Νιούμαν" των ιταλικών γηπέδων παραχώρησε συνέντευξη την Τρίτη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Sportiva", ανήμερα των 63ων γενεθλίων του, και εκεί δεν έκρυψε την πολύ θετική γνώμη που έχει τόσο για τον Αλέγκρι, πρωτοπόρο στη Serie A με τη Μίλαν λίγο πριν το φινάλε, όσο και για τον Βάλτερ Ματσάρι που είναι 2ος με τη Νάπολι.

"Βλέπω λίγο τον εαυτό μου στο πρόσωπο του Αλέγκρι. Όταν πήγα στη Γιουβέντους από τη Νάπολι είχα την ίδια σιγουριά και τον ίδιο ενθουσιασμό.

Ο Βάλτερ Ματσάρι είναι επίσης πολύ οργανωμένος στη Νάπολι και μέχρι στιγμής έχει αποδείξει ότι ξέρει τι κάνει. Η Νάπολι κάνει καλά που πιστεύει στο πρωτάθλημα. Τα πάντα μπορούν να συμβούν".

Ερωτηθείς επίσης για το πως βλέπει τη "σκουάντρα ατζούρα" με τον Τσέζαρε Πραντέλι στον πάγκο της, ο Λίπι είχε μόνο καλά λόγια να αφιερώσει στον διάδοχό του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

"Η Ιταλία διαθέτει ένα σπουδαιό γκρουπ παικτών και μοιάζει με την ομάδα που προετοίμαζα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας.

Ο Πραντέλι δουλεύει πολύ στην ομάδα παρότι αναγκάζεται να καλεί σε αυτήν Ιταλούς παίκτες που δεν παίζουν για τις κορυφαίες ομάδες της χώρας.

Υπάρχουν πλέον τόσοι πολλοί ξένοι παίκτες στους μεγάλους συλλόγους της Serie A".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ