ΙΤΑΛΙΑ

Η "απολογία" του Σισέ για το υβριστικό tweet

Η "απολογία" του Σισέ για το υβριστικό tweet
Τζιμπρίλ Σισέ

Διευκρινίσεις έδωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ για το ξέσπασμά του μετά το τέλος του ματς με την Βασλούι. Διαβάστε τα "θερμά" λόγια που είπε στους οπαδούς της Λάτσιο.

Άσχημη εντύπωση προκάλεσε το tweet του Τζιμπρίλ Σισέ μετά τον αγώνα με την Βασλούι και το οποίο έδινε την εντύπωση ότι έβριζε γενικά όσους τον αμφισβητούν.

Ο ίδιος ο Γάλλος το μεσημέρι του Σαββάτου θέλησε να δώσει διευκρινίσεις μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter, ενώ δεν παρέλειψε να απευθυνθεί με θερμά λόγια στους οπαδούς της ομάδας.

" Γεια σας φίλοι μου. Θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Το tweet που έγραψα μετά το παιχνίδι ήταν για όσους με προσέβαλαν στην σελίδα μου", ήταν το πρώτο μήνυμα του Γάλλος άσου.

" Ποτέ δεν προσέβαλα τους οπαδούς της Λάτσιο και δεν θα το κάνω ποτέ. Με υποστήριξαν και με υποστηρίζουν", συνέχισε με ένα δεύτερο, για να ακολουθήσει και ένα τρίτο με το οποίο τόνιζε ότι " σας σέβομαι και θα παλέψω για εσάς μέχρι το τέλος".

Στο τελευταίο tweet πληκτρολόγησε: " forza lazio sempre!!!", που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: " Λάτσιο γερά για πάντα!!!".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ