ΙΤΑΛΙΑ

Αποθέωσε Σουάρες ο Καβάνι

Αποθέωσε Σουάρες ο Καβάνι

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Λουίς Σουάρες ο Έντινσον Καβάνι, ο οποίος προειδοποίησε τη Λίβερπουλ πως σε έναν χρόνο μπορεί να τον χάσει. Διαβάστε, επίσης, τι είπε και για τους δύο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και τι ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Στην κλάση του Λουίς Σουάρες υποκλίθηκε ο συμπαίκτης του στην εθνική Ουρουγουάης Έντινσον Καβάνι.

Ο 25χρονος εξήρε τον παίκτη της Λίβερπουλ, προειδοποίησε την ομάδα του πως μπορεί να τον χάσει, ενώ τόνισε εμμέσως πλην σαφώς πως ο ίδιος ο Σουάρες θα ήθελε να παραμείνει στους "κόκκινους".

"Είναι γεγονός πως ο Λουίς είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς του κόσμου και πως θέλει να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά η Λίβερπουλ δε θα τα καταφέρει φέτος, αλλά αν δε βγει και την επόμενη χρονιά τότε θα έχουν πρόβλημα. Ο Λουίς θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λίβερπουλ, αλλά αν δεν μπορεί θα πρέπει να πάει σε έναν άλλο σύλλογο" είπε και προσέθεσε:

"Γνωρίζω πως είναι πολύ σημαντικό ότι τον στήριξε η Λίβερπουλ σε κάποιες δύσκολες στιγμές και πως τον αγαπούν πολύ οι οπαδοί. Όταν μιλάω με τον Λουίς αναφέρεται με μεγάλο θαυμασμό στη Λίβερπουλ και την Πρέμιερ Λιγκ. Μέχρι που με ενθαρρύνει να παίξω στην Αγγλία".

Αποθέωσε Σουάρες ο Καβάνι

Από την πλευρά του ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, δήλωσε στη "Guardian": "Μου αρέσει ο Καβάνι, αλλά τον θέλει όλος ο κόσμος. Υπάρχουν μεγάλοι παίκτες. Δε γνωρίζω τι πρέπει να συμβεί. Ο Σουάρες παίζει σε μία κορυφαία ομάδα όπως η Λίβερπουλ και ο Καβάνι στη Νάπολι. Υπάρχει και ο Φαλκάο, αλλά επίσης τον θέλουν κι άλλοι".

Τέλος, ο Αυρέλιο Ντε Λαουρέντις, πρόεδρος της Νάπολι σχολίασε μέσω της "Gazzetta dello Sport για τον Καβάνι": "Λόγω της ρήτρας των 70 εκατομμυρίων υπάρχουν μόνο δύο ομάδες που θα μπορούσαν να δώσουν αυτό το ποσό και θα πρέπει να δούμε τι στάση κρατούν οι προπονητές τους. Είναι φυσιολογικό στα 26 του να έχει πιθανότατα προσελκύσει το ενδιαφέρον των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ